Sleepbag kørepose – Nanna Pretzmann
Gipsafstøbning af fødder & hænder

Sleepbag kørepose

foto 2 (4)

Vi er så heldige at få lov at teste en kørepose fra Sleepbag. Sleepbag er en funktionel kørepose i lækkert design, som kan bruges både til barnevogn og kørepose. Den har mange anvendelsesmuligheder og kan både bruges som blød lift, sovepose, legetæppe og aktivitetstæppe.

Sleepbag er en fiberbabysovepose med outlast adaptive comfort. Det blev oprindeligt brugt til rumdragter af NASA, men altså nu også i denne kørepose, hvor det hjælper baby til at holde en konstant kropstemperatur 🙂

Sleepbag kan bruges fra alderen 0-3 år og foldes alt efter alder. Det er skide smart og på den måde “drukner” baby heller ikke i en kæmpe pose. Du kan se en video om hvordan du ændre køreposen lige HER.

En super smart ting som også skal nævnes er at babysoveposen kan vaskes på 40 grader/60 grader og tørretumbles ved lav varme.

foto 4 (3) foto 3 (4)

Indtil videre har vi kun været på kortere køreture med Lille S i køreposen, men hun holder sig dejlig varm. Moderen skal bare lige vænne sig til at det er okay at stoppe en baby uden kæmpe vinterdragt ned i posen og at hun altså sagtens kan holde varmen uden.. 😉

Jeg laver selvfølgelig up-date løbende som vi får testet køreposen 🙂

Den kan i øvrigt købes HER.

 

Vi har modtaget Sleepbag som en del af en test, men min mening er som altid min egen og Sleepbag har ingen indflydelse haft på indholdet i dette indlæg.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gipsafstøbning af fødder & hænder