10 uger.. Hvor bliver tiden af?!! – Nanna Pretzmann
Hjemmelavede karameller på kun 8 minutter

10 uger.. Hvor bliver tiden af?!!

Det går bare så stærkt. Den lille tut er 10 uger idag.. 10 uger!!! Det er jo så vildt. Kan slet ikke forstå hvordan tiden flyver. Husker i da man var barn og sommerferierne føltes som om de varede for evigt eller hvor længe der var til jul? Der sker altså noget med fornemmelsen af tid, når man bliver “voksen”. Nu har det nærmest lige været jul, når det bliver det igen 😉
Tutten er faktisk en meget rolig og sød baby. For det meste er hun glad og tilfreds, har let til smil 🙂 HVIS altså hun sidder på arm. Hun gider nemlig ikke ligge selv, så bliver hun sur. Og hun mener altså også at lure bør tages på armen, så det er ikke meget jeg får lavet i løbet af en dag. Men pyt, bare tutten er godt tilfreds 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavede karameller på kun 8 minutter