I wish for...

En tur i skoven

DSC03363

Vi elsker det, pigerne elsker det og vores hunde elsker det selvfølgelig også. Vi bor nemlig lige op ad en stor skov, som vi ofte går tur i 😀 Derfor er det også vigtigt at vi har vintertøj til pigerne, som kan holde til at blive brugt og som kan holde dem varme. I år er det ikke blevet til så meget sne, men det har regnet og blæst nogle dage og det gjorde det faktisk også den anden dag, da vi var i skoven.

DSC03371Pigerne elsker som de fleste børn også vandpytter og mudder og hopper gerne længe rundt i det. Faktisk blev de så bladrede at jeg troede de ville være våde indenunder tøjet og derfor vendte vi snuden hjemad. Men nej flyverdragten holdt til det – den var ikke engang blevet fugtige indvendigt. Thumps up for det..Endnu engang har Racoon bevist deres kvalitet overfor mig og jeg er simpelthen så tilfreds. Iøvrigt ser flyverdragten stadig ud som ny efter en sæson snart er overstået. Det er jeg altså imponeret af. Iøvrigt er det deres Bykier vinterstøvler pigerne har på – og de holdt altså også tørre hele turen. Tiltrods for hoppen og nærmest baden i vandpytter. Ret imponerende 🙂

DSC03381

 

Du kan finde Racoons store udvalg hos Racoon selv (med op til 50% besparelse)

Lige pt er der udsalg på Racoon ved Boozt (spar op til 60%!!)

Bykier vinterstøvler finder du HER (op til 50% besparelse)

 

2 kommentarer

 • Stephanie

  Det var farlig læsning 😉 nu forvildede jeg mig ind og så på racoons lækre overtøj 🙂
  Jeg vil lige høre, hvordan det er i størrelsen inden jeg klikker noget hjem til prinsessen herhjemme? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hejsa Stephanie 🙂 Det er virkelig også lækkert.. Mine piger har i str 92 – det sammen som de også bruger i tøj nu, så tænker det er meget almindeligt i størrelsen.. Hverken stort eller småt. Og pasformen er rigtig god.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I wish for...