Sp besøg, fastelavn og en rabatkode til jer – Nanna Pretzmann
Lækre og sunde æblechips på 5 minutter

Sp besøg, fastelavn og en rabatkode til jer

Idag har sundhedsplejersken været på besøg og den lille trut ligger perfekt på hendes kurve 😀 Med en kampvægt på 5.400 gram og en længden på 59 cm må man sige det går stærkt. Utroligt det kan blive ved med at overraske hvor hurtigt det går. Jeg var spændt på hvad vægten ville sige, men siden amningen gik galt (det kan du læse mere om HER), så er vægten steget så flot 😀 Næste tjek må så være 3 mdr vaccinen hos lægen. Den gruer jeg allerede for. Hader det simpelthen 🙁 Men den positive ting er nu at jeg denne gang kan trøste ordentligt. Sidste gang jeg var afsted til de her vacciner var jo med tvillinger og der følte jeg mig godtnok lidt utilstrækkelig. Heldigvis har de nu taget det pænt de gange de er blevet stukket. Og kun være en smule pylrede og feberramte bagefter.

Idag er jeg også så småt begyndt at kigge på fastelavnskostume til de to store. Selvfølgelig skal de selv være med til at vælge hvilke de gerne vil have, men jeg tror jeg finder billeder af et par stykker de kan vælge imellem.. Det der med 100 valgmuligheder, det har de lidt svært ved at forholde sig til 🙂
Nogle af dem jeg tror vil hitte mest hos pigerne er dyrekostumer og så synes jeg simpelthen at det Rødhætte kostume er noget af det sødeste 😀 Tror dog ikke der er den store chance for de vælger det.. Tror nærmere det bliver en abe 😛

IMG_4135.JPG

Hehe men tænker egentlig også det passer meget bedre til de to. De er jo nogle værre abekatte 😀

Lige nu kan i spare 25% på fastelavnskostumer til ungerne (ja og alle andre slags kostumer for den sags skyld), hvis i bruger rabatkoden “tvillingerabat” hos Kostumelandet 🙂

Gå til Kostumelandets kæmpe udvalg af børnekostumer ved at trykke HER

Rabatten er sponsoreret af Kostumelandet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre og sunde æblechips på 5 minutter