DIY: Happy lights

For fanden hvor kan de være stride

IMG_4280.JPG
På engelsk omtaler man selvstændighedsfasen som terrible twos. Og den er virkelig TERRIBLE!! Jeg er nogle gange ved at blive vanvittig.. Og her kan det så virkelig mærkes at man har to på samme alder.. Wow et show sådan et sæt herlige, selvstændige tvillinger kan sætte op.
Jeg må hellere starte med at skrive at vi har to skønne, charmerende, søde og dejlige piger og der sker så meget i deres udvikling lige pt – både sprogligt, hvor de pludselig snakker øret af os, men også personligheds mæssigt sker der meget og det er selvfølgelig skønt at se 🙂
MEN holdfast hvor synes jeg også jeg bliver sat på prøve og min tålmodighed er efterhånden noget tyndslidt.. Der er hyl, skrig og råben, når verden ikke går efter deres forestilling.. Og jeg mener ikke bare lidt. De kan simpelthen skrige så højt, at man tror det er løgn (og det føles som om tromhinderne springer) og et flip hvor man kaster sig ned på gulvet og slår omkring sig er de skam heller ikke for fine til.. Det “sjove” er, at det sekund de opdager, at de ikke får deres vilje, så rejser de sig som om intet var hændt og leger videre.. I shit you not.. Fra hysteri på højt plan til totalt behersket adfærd på 2 sekunder.. Nåh ja og den anden vej rundt går det selvfølgelig også. Hvis man nu ville have en lyserød tallerken, men fik en gul, så bryder verden sammen på et splitsekund og faktisk er man lidt i tvivl om det er starten på 3 verdenskrig!! Faktisk er det meste jeg/vi gør pt forkert. Det er det forkerte tøj.. hyl.. det er ikke min kop.. hyl.. nej mor skal ikke sidde der.. hyl.. far må ikke skifte mig.. hyl.. mor må ikke tage mad til mig.. hyl.. Det er dog skarpt efterfulgt af de vilde MIIIiiinn flip, som de fleste nok kender..
Haha og synes altså selv vi prøver at vælge vores kampe med omhu (hvad er vigtigt og hvad er ligegyldigt), så alt ikke ender i råb og skrig, men ofte synes jeg det ender sådan alligevel..
Og her er det så jeg virkelig bliver sat på prøve, for for fanden, hvor har jeg også lyst til at få et hysterisk flip og smide mig på gulvet og råbe og skrige – haha det kunne være kønt ikke 😉 – men det gør man selvfølgelig ikke.. Man mantraet “det er en fase, det er en fase” kører op i hovedet, imens jeg tæller til en million.. for nr million gang den dag.
Pt bruger de også uanede mængder tid på skiftevis at være bedstevenner til at slås og drille hinanden. Og nu som noget nyt er de begyndt, at rotte sig sammen i at være på tværs. Når mor bliver sur og siger nej er det nemlig hylemorsomt, at råbe nej tilbage og grine og kører hinanden helt op og slet ikke at høre efter hvad mor siger.. Tvillinger på 2 år – aldrig er min tålmodighed blevet testet så meget.. #deterenfase #deterenfase 😛
Hold kæft hvor jeg elsker dem højt og hold kæft hvor driver de mig til vanvid 😀 Lyder det bekendt eller er jeg en nutcase?!

IMG_4281.JPG

   

10 kommentarer

 • Trine

  Haha hvor kunne det bare være mig der havde skrevet det indlæg 🙂 Tak for ærlighed omkring det..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Marie Hansen

  Hej Nanna

  Jeg kan kun nikke genkendende til det hele og nogle dage er bare virkelig hårde at komme igennem

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja men heldigvis kan et enkelt smil eller kram vender en dag, som ellers har været TRÆLS 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Det er præcis som min på 3 år opfører sig. Rart at høre man ikke er alene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sigga

  I feel your pain… Jeg er samme sted… Jeg har 3 piger…. 2 på 2 år og en på 4 år..
  Det er nok den største udfordring i mit liv…. Jeg tænker bare gud når de bliver tenager..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kitt jensen

  omg det lyder bekendt
  det kunne havde mig der havde skrevet det – læste det op for mine forældre som troede jeg havde skrevet det da de kunne genkende alt det du skrev hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY: Happy lights