Fyldte bleer, gylp og en tur ud af huset – Nanna Pretzmann
At blive storsøster (re)

Fyldte bleer, gylp og en tur ud af huset

IMG_3886.JPG
Det lyder som en hyggelig kombi ikke? 😉 Altså jeg troede vi skulle hurtigt ud af døren i morges.. Vi havde nemlig bestemt vi ville en tur ud af huset – det trængte vi bare til 🙂 Det hele kørte bare på skinner og Blobberne var lynhurtigt klar, for de ville gerne ud og køre og handle (de elsker begge dele), men selvfølgelig sneg der sig en prut i bleen lige efter alt tøjet var kommet på, så af med det. Ren numse på, for blot at konstatere at den anden også skulle have en ren ble. Det fik jeg styr på, så manglede bette skid bare at komme i autostolen, men ak selvfølgelig skulle hun også skiftes og selvfølgelig først efter ALT tøjet var kommet på 😉 Efter en skiftning og nyt tøj, så gylpede hun ud over sig selv. Nyt tøj igen – op i autostolen, men der sad åbenbart stadig en bøvs på tværs, for hun gylpede endnu engang over sig selv, men det tredje sæt tøj bragte held og vi fik sneget os ud i bilen og kom afsted.. Haha er det ligeså kaotisk, når i skal ud af døren?? 😀 Jeg synes altid det foregår på den her måde hjemme hos os..
Nåh ja men bøvlet var jo det hele værd, for vi hyggede os med at bytte lidt gaver og shoppe og alle 3 piger var så skønne og søde at have med (alle med børn ved vist at sådan en tur bare hurtigt kan blive forfærdenlig, hvis ungerne ikke er med på ideen). Og så fik vi sådan en her til frokost.. Mums 😀 Havde jo faktisk lovet mig selv at jeg skulle være sund efter nytår. Det går sgu ikke så godt 😛

IMG_3885.JPG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At blive storsøster (re)