Hun blev helt lilla – Nanna Pretzmann
Udsalgstip til lækre mærker

Hun blev helt lilla

Kan godt mærke at Lille S indlæggelse med RS-virus har sat lidt dybere spor end jeg først troede. Der er nok bare en af de ting man pakker lidt væk, fordi der i situationen ikke er plads til at man selv reagere. Man tager sig jo af sit guld.
S er igen forkølet og lyder så stoppet og snottet. Og jeg kan bare mærke panikken sprede sig, for tænk nu hvis hun bliver så syg igen?! Puha det er altså en af de ting, som moderskabet gør ved en. Jeg er blevet så bekymret for alting. Jeg ved godt det ikke giver nogen mening, men ligger jo seriøst vågen, fordi jeg er så nervøs for hun pludselig ikke kan få vejret ordentligt.. Jeg ved altså godt det er helt overdrevent!
Men der er selvfølgelig en grund til det. Kort efter vi ankom på børneambulatoriet (da hun blev indlagt) ville en sød sygeplejerske give lidt sukkervand under en blodprøve. Det resulterede i at Lille S ikke kunne få vejret og blev helt lilla. Hun var simpelthen så stoppet, at der ingenting kunne passere og hosteanfaldet gjorde at hendes iltmætning blev alt alt for lav 🙁 Efter det kunne hun ikke undvære C-pappen i et par dage. Lægerne mente hun simpelthen var løbet tør for energi. Den oplevelse af at min baby blev helt lilla og det væltede ind med læger/sygeplejerske som hev og sled i hende, sugede slim og gav iltmaske og S som blev helt slap, den sidder virkelig dybt i mig. Det var skrækkeligt!! Den dag i dag er jeg dog så taknemmelig for det ikke skete imens vi var hjemme, men på et sted hvor alt hjælpen til hende var lige omkring os.
Selvom jeg ved hun slet ikke har det sådan nu, så er jeg bare så nervøs alligevel.
Men se lige den lille trut – hun er jo slet ikke påvirket af det eller sin mors bekymring. Hun er i strålende humør og man kan virkelig mærke hvordan opmærksomheden øges for hver dag der går 😀

2 kommentarer

  • sabrina

    Det er en mors lod i livet – at bekymre sig, og ikke for at være lyseslukker, men det bliver kun være jo ældre de bliver. Mine er 29, 25, 17 og 12 det har aldrig ændret sig ej helle selv om jeg har prøvet det så mange gange. Trøst dig med at du ikke er alene….

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg har jo to basser i forvejen, så kender alt til bekymringerne som mor.. Det er dog nok nærmere frygt jeg føler når det kommer til lillesøster og sygdom, for gud hvor var det en skræmmende og forfærdenlig oplevelse.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalgstip til lækre mærker