Kom i godt ind i det nye år?

Mit nytårs outfit

Mit nytårsoutfit

// Seduce kjole // Stiletter købt i udlandet //

Jeg havde i aftenens anledning valgt en navy kjole fra Seduce 🙂 Selvom vi kun skulle være os, så synes jeg alligevel at jeg ville gøre lidt ud af mig selv og synes altså kjolen er super fin med den lille ekstra sorte detalje 😉 Det endte nu alligevel også med at min søster og hendes kæreste kiggede forbi med chokolade fondue og bobler. Det var super hyggeligt og vi kan alt for sent i seng, for pigerne stod jo op som de plejer og lille skid flere gange i løbet af de sidste timer af natten end hun plejer. Idag er mor træt 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom i godt ind i det nye år?