En jyde i København #1

Sådan lægger du tiger sminke

Jeg har fået et par spørgsmål på hvordan jeg har sminket pigerne, som tigre og det er en ganske let sminke jeg har lagt, så den forklare jeg gerne 😀

Step 1:
Mal hvidt rundt om øjnene og mellem næse og mund. Nærmest hjerte formet, som det ses på billedet.
Step 2:
Resten af ansigtet males orange. Når det er tørt males hvide streger i panden, ned af næsen og ud fra siderne af “hjertet”.
Step 3:
Indram det hvide om øjnene med en sort streg og takker i siden af ansigtet. Mal sorte streger i panden, ned af næsen og lav knurhår. Lav en sort plet på næsetipppen med en sort streg ned til munden, som også males sort.
Vupti, så har du en farlig tiger 🙂
Vi har netop bestilt tiger og abe kostumer hjem til pigerne, så kan de selv vælge hvad de gerne vil være og så sender vi bare de andre retur 🙂
De burde komme imorgen og jeg er ret så spændt på hvad pigerne siger til det 🙂
Sådan ser dragterne ud. Tænker det er nogle pigerne stadig kan løbe, hoppe og lege i og det ved jeg de vil være bedst tilpas i 🙂 De er godtnok str 4-6 år, men jeg håber de passer alligevel. Det gjorde hekse kostumerne jeg købte sidst i hvert fald og så er der også god plads til at vokse 🙂

(null)

Jeg har fundet kostumerne hos Kostumelandet HER.

Abe kostume HER
Tiger kostume HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En jyde i København #1