Tip til tutu skørter for under 50,-..

Cindy Crawford, den smukkeste kvinde og strækmærker

(null)
Gud hvor er det dog befriende at se, at selv supermodeller får strækmærker efter et par børnefødsler. Og at supermodellen, som er Cindy Crawford herself, har lyst til at dele det med resten af verden synes jeg altså er super fedt. Hun er jo stadig gude smuk med sin bløde mor mave med strækmærker. Og hun er på ingen måde retoucheret på dette billede. Wow god dammit så smuk hun er!
Husker tydeligt selv, da vi skulle på vores første ferie efter tøsepigernes ankomst. Da var de ca 8 mdr. Jeg nægtede pure at påfører mig en bikini (kunne i øvrigt heller ikke passe dem mere, for forpartiet var pludselig blevet noget mere fyldigt), så jeg investere i min første badedragt siden jeg var barn. Omend en lidt smartere udgave. Men hold nu kaje jeg synes det var forfærdenlig at påfører mig den, og jeg følte virkelig at hele verden så med, da jeg slentrede langt poolen første gang (og anden, og tredje.. But who’s counting).. Og de tre mennesker udenom poolen svarede nok knap til hele verden, men det føltes sådan!!Siden da har jeg overvundet mig selv og hoppet i bikinien igen. Med bolledejen og strækmærkererne til frit skue for mine omgivelser. Så må de glo eller lade være. Og selvom jeg da selvfølgelig gerne havde været fri for dem, så er de der jo og let’s face it.. Det kan jeg ligesom bare blive nød til at acceptere.

Cindy Crawford og billederne kan du læse mere om her, hvor billederne også er lånt fra 🙂

(null)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip til tutu skørter for under 50,-..