Der var engang… En prinsesse og et legekøkken – Nanna Pretzmann
Flotte kjoler til cirka en hund

Der var engang… En prinsesse og et legekøkken

Efter C & Z er startet i vuggehave og dagligt er sammen med børnehavebørn, så er vi pludselig blevet ramt af prinsesse og Hello Kitty bølgen. I hvert fald for Cs vedkomne. Z lader sig ikke sådan imponere af de ting og vil hellere klatre rundt som en abekat. Sjovt som de er forskellige de to 😀

De sidste dag har C haft prinsesse kostume på 24/7 og også omtalt sig selv som prinsesse og det er da bare for sødt. Hun siger f.eks. “Mor vil du løfte prinsessen?” og så svare hun også gerne sig selv med “Ja det vil du gerne mor”. Haha er simpelthen ved at dø af grin og ømhed over den lille bandit.

Noget de kan blive enige om er sjovt at lege med er dog et legekøkken. Hold op hvor har de stor glæde af det og der bliver lavet mad, kaffe og kage til os i store baner. Ikke tosset, vel? 😛 Det er ret heldigt at deres legekøkken har både ovn og mikroovn, så kan man nemlig lave mad hver sit sted.

DSC03846

DSC03850

DSC03843

Legekøkkenet er produceret af Woodlii og fra Jollyroom. Der er lidt træ mad og gryder med og det må jeg sige altså bare hitter bedre end det plastik legetøj vi har vi forvejen. En af de største hit i træ mad er denne chokolade kage i træ. Den bliver bagt og bagt, igen og igen i deres nye ovn og vi får serveret endeløse stykker 🙂 Det er bare så hyggeligt. Vi skal helt klart have anskaffet os noget mere af det. Altså træ mad (ikke rigtig kage 😛 )

Spejleægget her nedenunder har også en meget stor plads i tøsernes hjerte. Hold op det bliver stegt og fantasi spist mange gange. Lige p.t. er det også bare så fantastisk at se hvordan deres fantasi virkelig udfolder sig og der kommer mere og mere rolle leg ind i billedet og samspillet mellem dem i legen bliver større. Elsker at være mor til tvillinger.

DSC03862

Du kan finde legekøkkenet hos Jollyroom HER

IMG_4723.JPG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flotte kjoler til cirka en hund