Om at have tørklæde fetisch

Et halv fyldt glas kinda girl.. Eller?

Kender du de dage? Hvor overskuddet bare er i bund og det hele virker en smule uoverskueligt? Jeg bliver irriteret på mig selv, for vi er jo heldige. Vi har hinanden og 3 skønne børn og jeg er lykkelig for det. Men nogle dage synes jeg bare jeg bliver en smule overvældet og egentlig synes jeg ikke der skal meget til, for bagefter kan jeg jo sagtens se det er småting og at vi nok “overlever” at det hele går op i hat og briller engang imellem.. Eller nærmest hele tiden 😉 Idag er et godt eksempel. Vi skulle have styr på en masse løse ender og havde taget dagen fri, for at kunne nå så meget som muligt. Så vælger vores “nye” brugte bil sgu at strejke. Det betød en tur til mekaniker og jeg tør slet ikke tænke på prisen og en fridag spildt på ingenting andet end venten på vejhjælp og stress over om vi nu kunne finde ud af en måde og få hentet de store på.
Jeg tror lille S er i tigerspring. I hvert fald er min glade lille baby gnaven og vil ikke sove. Efter lang tids “overtalelse” faldt hun endelig i søvn kl 20. Der havde hun ikke sovet siden kl 7 i morges, så hun var pylret.. Meget pylret. Kunne ikke finde ro og vist bare generelt overtræt. Pigerne er super trætte for tiden (efter vuggehave), så ulvetimerne kan godt i sig selv være hårde at komme igennem – specielt når bebse også skriger.. Når de skriger sådan, så har jeg sgu helt ærlig lyst til at sætte mig ned og skrige med.. Haha kunne være et kønt syn, hvis vi sad der og skreg allesammen, når manden min kom hjem 😛
Og I know.. Det er jo virkelig småting. Og allerede imens jeg skrev indlægget kom jeg faktisk til at grine over dagens hændelser og min egen reaktion på hvordan ting kan fylde, når de slet ikke burde. Og egentlig så er jeg nok også mest et halvfyldt glas kinda girl, så op på hesten og fokusere på de små hyggestunder der var imellem skrigeriet.. 😀 Selvom jeg nogen gange falder i og ser et halvtomt glas..

(null)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at have tørklæde fetisch