Flotte kjoler til cirka en hund – Nanna Pretzmann
BREAKING NEWS - Vi har købt hus!!

Flotte kjoler til cirka en hund

Untitled #5

// Hawaii maxi kjole // Skater dress // Blue Paisley // Blue Maxi dress // T-shirt dress // Fashion Union //

Egentlig skulle jeg kigge efter en flot kjole til lillesøsters barnedåb, men istedet kom jeg lige forbi Asos og spottede deres udsalgskategori stadig er stoppet med kjoler med 70-80% rabat. Der blev jyden i mig ret begejstret, for de er dælme billige de kjoler 😀 Jeg må indrømme jeg lod mig lidt føre med og fantaserede pludselig om sol, sommer, paraply drinks og solnedgang. Og til den fantasi hører der jo smukke sommerkjoler med 😛

 

Indeholder aff. links

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BREAKING NEWS - Vi har købt hus!!