Hajer, abekatte og sjov i gaden – Nanna Pretzmann
Omvandrende klapvogn

Hajer, abekatte og sjov i gaden

Det tror jeg egentlig er en ret god beskrivelse på vores weekend 🙂 I weekenden ankom vores eller nu er det jo egentlig pigernes fastelavnkostumer (selvom jeg er sikker på sådan en abe dragt ville klæde mig sindsygt godt 😉 Og hold da op det vakte lykke. Den ene ville være en abekat og den anden en tiger.. men de byttede nu et par gange undervejs alligevel..

Deres mor synes de er sindsygt søde – nu må vi bare se om de gider have dem på til fastelavnsfest i Vuggehaven.. ville jo være typisk, hvis de ikke gad 😉

DSC03612

Kostumerne er købt hos Kostumelandet og jeg har lurer mig til at Mascha Vang lige nu deler en rabatkode – se den her 🙂
Vi har også været en tur i svømmehallen – vi skulle nemlig teste tøsernes nye hajfinner 🙂 Hajfinner tænker du nok medmindre du selvfølgelig allerede kender dem.. Men smarte er de altså og så hedder de egentlig Swinfin, men tøserne har en eller anden ting med hajer. Tror de leger der er hajer oppe i Vuggehaven, for de snakker om hajer hele tiden og så var det jo det perfekte tidspunkt at introducere hajfinnen på. Den faldt i god jord og bliver altså også brugt til leg herhjemme, når de ikke lige plasker afsted i svømmehallen. Desværre havde jeg glemt kameraet derhjemme (bad blogger mom) og min telefon var selvfølgelig løbet tør for strøm. Hvornår er den ikke det.. Lort! 😉

Efter råd brugte vi finnen sammen med luffer, for at være sikre på tøserne ikke fik hovedet under vand og blev forskrækket. Og det fungerede perfekt.OBS hajfinnen vender forkert på billedet 🙂 Don’t do that in the svømmehal – det vil ikke være godt.. 😛

Hvis du vil læse lidt mere om hajfinnen, så kan det gøres HER og så kan du købe den lige HER, hvis du blev lidt inspireret. Ellers hopper du bare elegant videre 🙂

 

Kan indeholde aff. links

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Omvandrende klapvogn