Lidt om irriterende overskudsmødre – Nanna Pretzmann
3 lette hverdags frisure på under 10 minutter #3

Lidt om irriterende overskudsmødre

(null)
Nu var det så her jeg kunne glæde mig på andres vegne, når de 2 uge efter fødslen stråler af overskud og beretter at lille Ole da allerede sover igennem.. Ja faktisk er det jo egentlig slet ikke hårdt at få børn..
Det kan jeg bare ikke. Den lille djævel på min skulder hvisker mig i øret og jeg tager mig selv i at håbe (bare sådan lidt #ellerrigtigmeget), at deres unge vil være vågen de næste mange nætter, for så kan de bare lære det sgu.. Nå!! Og måske også have lidt mavekneb oveni – bare for den overskudsagtige mor kan få sorte render under øjnene (ligesom mig).. Ellers tænker jeg “haha bare vent” til lille Ole er 2,5 og konstant skal teste grænser og du virkelig bliver sat på prøve (og meget ofte siger “det er en fase”). Aner ikke hvem der har fundet på at det er hårdest, når de er babyer. Jeg synes det er tusind gange mere krævende nu.. Bare på en helt anden måde! Men selvfølgelig også tusind gange mere givende. Man får så meget igen. Ja måske man egentlig slet ikke kan sammenligne de to stadier – det er så forskelligt hvad der kræves af en. Hov sidespor – tilbage på sporet..
Sådan helt ærligt, så skammer jeg mig altså over de tanker, som jeg ved handler om misundelse på andres nattesøvn og overskud, for jeg ved jo hvor hårdt det er, når man ikke får sin søvn og at børnene skriger i timevis. Jep for jeg havde to der kunne tage time lange skrigeture. Faktisk tudede jeg selv nogen gange, når manden min kom fra job. Fuldstændig drænet for energi, fordi det bare er så hårdt ikke at kunne trøste dem og det føltes sgu ærligt også, som om, man var lidt en fiasko. Det ville jeg jo ikke ønske nogen skulle igennem, altså ikke sådan rigtigt i hvert fald.. 😉
Og hvis du har en flad mave en uge efter fødslen og ikke et eneste strækmærke, så gider dem (mig) med massevis af strækmærker og en bolledej på maven ikke og se billeder på instagram og hertil kommentarer om hvor modige de er sådan at vise mor maven frem.. Det er jo bare skide irriterende og så skide SNYD, når man slet ikke kan se der har været babyer i den 😛
Så lød hun lige bitter hende Nanna, men det er jeg nu egentlig ikke #kunlidtmegetmisundelig. Min bolledej og strækmærker har jeg jo fået fordi der blev skabt 3 skønne unger i min mave (men okay INDRØMMET, derfor er det altså lidt irriterende at jeg ikke var en af dem der slap og stadig havde 3 lækre unger 😛 )
Okay, så slap katten ud af sækken. Jeg er en af dem der bliver misundelig.. Er du også det?
Please don’t leave me hanging, som den eneste som til tider går i alt for små sko.. Og hvis du er en overskudsmor uden sorte render – findes der er en tryllecreme, som får dem til at forsvinde?! Hvis så vil jeg kende dit trick 🙂 Eller er det også bare bad luck, når man er indehaver af dem…

10 kommentarer

 • Haha den med Instagram er den møntet på mig? Hmm… Jeg var skide misundelig på dem der havde babyer der sov. Bare mere end en time af gangen… Det indrømmer jeg gerne. Og havde lyst til at skrige hvis en sagde: Puh jeg har været oppe en gang i nat. Det er hårdt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha ja det kunne den godt have været med din fine babymave #minmavemåttegernesesådanud #jatak 😀 Dit #kærlighedsmave synes jeg så bare var et godt intiativ, fordi den netop satte fokus på hvordan “alm” menneskers mave ser ud. Dvs ingen six-pack 2 mdr efter fødslen 😀
   Jeg føler mig til gengæld heldig i forhold til nattesøvn – efter at have fulgt dig på instagram – ved jeg at mine unger trods alt sover bedre end andre. Psst og min mindste på 3 mdr har sovet igennem flere gange nu, så tredje gang er lykkens gang, hvis i overvejer en bebse mere 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha det skal vi… Altså have flere bebser, men som udgangspunkt forestiller jeg mig dårlig søvn. Så kan det kun overraske positivt 😉 Godt indlæg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • True that 😉 Og tak 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Ja, til alt! Især den med strækmærkerne!!! Øv manner, hvor har jeg mange!! Søvnen kommer jo heldigvis igen og nøj, hvor den værdsættes efter tvillinger, som begge var kolik og ører børn!! Jeg græd og græd, råbte og skreg og til sidst blev jeg bare en zombie, som heldigvis blev lidt kvinde igen, da hendes søvn kom igen og børnene ikke havde ondt mere.

  Men de der strækmærker! Øv mand! De forsvinder sku ikke en skid. De er blevet lysere, bevares! Men krydret med løst maveskind og prægning über alles, så er det sku ikke kønt! Og det værste, er at næsten ingen af mine fellow veninder har fået et eneste skide strækmærke! Og kommentaren, dem ser man altså slet ikke er efterhånden skide irriterende at hære, for job sku, man ser dem!

  Hva fuck?! De skal sku da fordeles lige, så alle kan lide!! – i know the feeling af komplet åndssvag misundelig og mangel på hep til de, hvis maveskind klarede prøvelsen til UG! Prøver at sige til mig selv, at jeg havde to babyer inde i maven, men de forsvinder sku stadig ikke, de skide strækmærker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Carina

   Haha – sorry fejl og kommaer. Man skal ikke skrive en halv roman fra IPhonen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • RESPEKT til dig.. Tvillinger, kolik og ørebørn!!! Wow du må være den sejeste kvinde 😀
   Ja forbandede strækmærker. Har en veninde som (før jeg selv fik børn) viste mig sin hærgede mave.. Haha den bestod så af et strækmærke så lille man ikke kunne se det uden lup. Den dag idag har hun stadig ikke fået lov at se min hærgede mave.. Hell no!! For den ER nemlig hærget 😛 Men ja er sgu da snyd vi ikke alle kan deles om strækmærkerne.. For faen!! 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Åh ..
  Kan give dig så ret i det hele

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina godiksen

  Jeg er også røv misundelig… Bare rolig. Jesper væk 3 uger af gangen, og må indrømme, at for tiden glæder jeg mig sindssyg til han kommer hjem og kan tage Fredrik bare én nat mens han er hjemme. Så én hel nattesøvn om måneden… Dét er hvad jeg kalder luksus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Har den dybeste respekt for mødre, som står for det meste selv, en stor del af tiden. Har lyst til at skrive jeg ikke kunne, men selvfølgelig kunne man nok, hvis det var nødvendigt. MEN det må sgu være så vildt hårdt, der ikke er en til at tage over. Hatten af for dig Kristina 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 lette hverdags frisure på under 10 minutter #3