Snevejr, syge tvillinger og 3 mdr vaccine – Nanna Pretzmann
Bananmuffins med chokoladestykker

Snevejr, syge tvillinger og 3 mdr vaccine

Dagen startede ud med store vat totter dalende fra himlen. Natten har stået på to sløje tøser – en med bræk syge. Puha hader det. Og formiddagen skulle bruges ved lægen, hvor bette skiden skulle have sin første vaccine. Hun tog det pænt den lille. Efter første stik smilede og snakkede hun med sygeplejersken. Efter anden sprøjte fik vi lige tjekket at lungerne virker udemærket. Øv det er aldrig sjovt med stik ved lægen. Men jeg er nu alligevel glad for det er en mulighed vi har, selvom der åbenbart er en stigende tendens til at forældre vælger det fra. Det er nok en evig diskussion om man skal vaccinere eller ej, men vi gør det og det er jeg ikke et sekund i tvivl om er det rigtige valg for os.

(null)
Ovenikøbet er vi også selv blevet syge. Puha det er altså hårdt at have syge børn, når man også selv er sløj. Det tærer godt på de kræfter, som der ikke rigtig er der. Vi håber det går bedre imorgen 🙂

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bananmuffins med chokoladestykker