Av mit hjerte – Nanna Pretzmann
Hvor hulen finder i tid?? (Og overskud).. Altså til at være social

Av mit hjerte

Jeg får fysisk ondt i krop og sjæl, når man hver dag mødes af ondskab og uretfærdighed i gennem medierne. Det er ikke blevet bedre siden jeg er blevet mor. Faktisk er vi der hvor jeg hader at se nyheder og læse avis. Det, simpelthen fordi jeg har svært ved at bære alt den ondskab. At lukke øjnene for virkeligheden vil nogen kalde det. Og det er jo egentlig også hvad det er, for virkeligheden er jo, at der findes onde mennesker, krig, voldtægt og sultende børn. Jeg synes bare det er så hårdt at se det konstant!!

Idag var det denne artikel jeg “faldt” over. Et forældre par i retten for at have mishandlet deres 6 børn både gennem vold, seksuelle krænkelser og ydmygende behandling. Når jeg læser sådan noget gør det ondt helt ind i hjertet. Alle børn burde vokse op med kærlighed og tryghed. Hvordan i alverden skal man nogensinde blive hel, når dem der burde elske en allerhøjest og altid beskytte en er dem som gør en allermest ondt? Det er så forfærdeligt. Og er de skyldige findes ingen straf hård nok i denne verden.

Nu vil jeg kramme og kysse mine tre piger. De skal i hvert fald vokse op og vide, at vi elsker dem og vil gøre alt for dem.

4 kommentarer

 • Jeg er også blevet meget selektiv med hvad jeg læser og ser. Handler det om ondt mod børn holder jeg mig væk. Lukker jeg øjnene? Ja det kan godt være, men så har min nattesøvn og mit moderhjerte det bedst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åreh.. du har så ret 🙁
  Man får helt ondt i maven – det er lidt det samme med alle de dumme videoer der starter automatisk på facebook..

  HVORFOR! Deler/liker man overhoved en film hvor børn bliver slået/sparket/nedgjort på det groveste – jeg bliver så arrig jeg kan finde på at slette den “ven” der er skyld i, det ender i mit feed

  Kald det at lukke øjnene – det er lige det jeg gør! Mine børn og alle dem jeg kender skal vokse op i kærlighed – kildevand og brun sauce
  Ja – børn har det forfærtelig ude i verden, hos naboen eller hvad ved jeg.. men hvorfor har vi brug for alle skal SE det 🙁

  Brug dog indberetningspligten og GØR noget – lad være med bare at glo og dele det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Årh ja videoerne på facebook havde jeg helt glemt. Jeg gør det samme som dig. Unfollower, for hader virker at man ikke engang har et valg om man vil se det!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor hulen finder i tid?? (Og overskud).. Altså til at være social