Et sommerhus i Sverige og en elg.. JA en ELG!! – Nanna Pretzmann
Vasketøj, pletter og en konkurrence

Et sommerhus i Sverige og en elg.. JA en ELG!!

Vil lige skynde mig at skrive det ikke er et sponsoreret indlæg, men bare en lille anbefaling af min mors mands sommerhus. Jeg synes nemlig det er det skønneste sted og jeg ved han gerne lejer til ud til søde mennesker, som vil sætte pris på stedet 🙂 Langt ude i Sveriges ødemark ligger sommerhuset, omgivet af skov og med elven i baghaven. Vi har der jo sidste år og har en plan om at skulle derop igen, hvis ikke det bliver lejet ud hele sommeren 😛Det er simpelthen indbegrebet af idyl og vi brugt meget tid på gåture, at plukke bær, svampe og blomster og at bade i søen, som ligger i gåafstand. Det er jo lige til et eventyr.Og ja så lavede vi mad over bål næsten hver aften. Seriøst det sted er virkelig idyl for alle pengene. Og så er der ro, eller så roligt, som der kan være, når man har børn med. Men virkelig en stilhed, som føles helt sund for sjælen. Man kobler virkelig af – væk fra hverdagens stress!

Hey og der er da ikke et øje tørt, når jeg fortæller at den her video nedenfor er optaget på grunden, som i lige ved siden af huset. En elg goddamit siger jeg jer.. Den vader lige forbi i nattetimerne. Spørg i mors mand vil han sikkert gerne vise flere videoer – han har nemlig engang imellem vildkamera med derop, for at se hvad der vader rundt på grunden 😀 Vi så i øvrigt en elg hoppe over vejen sidst år. Hold nu kæft det dyr er stort og vildt klodset. Den ligner nærmest en kæmpe kludedukke i bevægelserne og den var ovre vejen i et enkelt hop..!! 

I kan besøge Eriks hjemmeside lige HER. Der er massere af infomation om sommerhuset, priser og man kan også booke ferien 😛

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vasketøj, pletter og en konkurrence