Godmorgen

Forårs kjoler og sneaksSå er kjolen til barnedåben endelig i hus 🙂 Jeg valgte en sommer kjole med blomster print med den tanke at jeg så kunne få brugt den flere gange. Efter den er kommer hjem, så er jeg slet ikke i tvivl om den bliver et hit henover sommeren. Den er nemlig så flot og vildt behagelig at have på. Det er ikke altid en selvfølge at de to ting går hånd i hånd 😛 Fik jeg nævnt prisen? Den kostede 137,-. Der kan vi ligesom alle være med. Du kan se den HER på Asos.

Jeg venter lige med at vise billeder af den på indtil den store dag 🙂

Da jeg nu surfede rundt efter en kjole fik jeg smidt en kjole mere i kurven. Den er jeg også sikker på nok skalborg brugt henover sommeren, hvis bare solen husker at komme på besøg 😛// Adidas racer lite // Adidas Superstar // Iska Dress // Tropical //

Jeg faldt også over disse lækre Adidas sko med et fantastisk print. Blev hurtig enig med mig selv om de måtte ejes, men hverken Zalando eller Asos havde min størrelse og det viste sig svært at finde dem. Men jeg fandt dem dog på en tysk side med gratis forsendelse samt 20% tilbud. Jeg venter lige med at linke til de er kommet. Har nemlig ikke nogen tidligere erfaring med siden 🙂 Ifølge en mail skulle de dog allerede være sendt afsted.

De havde et enkelt par på Asos igår HER

Og på Zalando HER 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godmorgen