Guiden til den perfekt konfirmations kjole  – Nanna Pretzmann
Forårs crush

Guiden til den perfekt konfirmations kjole 

// 349,- // 429,- //  429,- // 599,- //

Der går jo lidt år endnu inden mine tre tøser skal konfimeres. Hvis de da vil – den beslutning er jo helt op til dem til den tid 🙂

Men derfor har jeg da alligvel surfet lidt rundt, for at give mit bud på den perfekt kjole samt tilbehør til den store dag. Alt med hensyn til at pengepungen ikke springer. Det er jo i forvejen en stor udgift og holde fest. Ovenfor ses de mere klassiske modeller. Hvide med et lille twist af enten glimmer eller blonder.

// 274,42,- // 372,56,- //  735,39,- // 441,18 //

Her ses nogle bud på lidt anderledes kjoler, hvis man nu ikke er til de klassiske modeller eller bare gerne vil have noget anderledes, så er det slet ikke umuligt at finde i en hvid udgave. Personligt er jeg helt vild med kjole nr 3. Den er let, feminin og smuk.

// 349 // 379 // 279 // 429 // 379 // 379 //

Til kjolen hører selvfølgelig også et par sko og her er der egentlig også et kæmpe udvalg i hvidt. Sneakers til dem, som ikke er så meget til heels. Plus er også at de er meget anvendelig efter konfirmationen. Stiletter, wedgets og sandaler er også en mulighed.

// 390 // 499 // 379 // 699 //

En jakke er næsten et must. Men det ustadige vejr vi har i Danmark, så er det aldrig til at vide hvordan vejret arter sig på den store dag. Igen er der tonsvis af muligheder og jeg ville nok igen satse på at vælge noget som kan bruge igen bagefter.

// 190 // 79 // 499 // 179 // 279 // 179 //

Som prikken over i’et er accesories. Et par søde øreringe, en clutch eller et hårbånd som matcher kjolen fuldender konfirmations looket.

Mine bud på hvordan tingene kan matches


// Kjole // Øreringe // Clutch // sandaler //

// Kjole // Hårbånd // Wedges //

Du kan finde flere bud på konfirmationskjole HER og HER

 

Indeholde aff links

2 kommentarer

  • Katrine

    Super fint indlæg med rigtig god inspiration 🙂
    Kunne måske godt finde på at snuppe idéen og lave et lignende indlæg på min egen blog – selvfølgelig med Ebayfund som udgangspunkt.

    /Katrine

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårs crush