Min indre have nørd – Nanna Pretzmann
Forårs kjoler og sneaks

Min indre have nørd

Noget jeg ikke tidligere har skrevet så meget om er min indre have nørd 😛 Jeg har i flere år ønsket mig et drivhus, men da vi har boet til leje har det været noget vi har udskudt. Men, men, men i det hus hus vi har købt (læs mere om det HER) er der drivhus. Altså ude i haven 😀 Det er så fedt. Det er godtnok lettere ramponeret og trænger til en kærlig hånd, som så meget andet i huset, men det er der. Og jeg glæder mig voldsomt meget til at have diverse krydderurter, tomater, peberfrugt, chilier, agurker og hvad vi nu ellers kan finde på 🙂 Mit helt eget drivhus!!!

Det bliver jo også super sjovt at være sammen med pigerne om det. De er jo næsten 3 år, når vi flytter ind og var allerede svært begejstret for bedsteforældrenes drivhuse sidste år, hvor man bare kunne plukke tomater ad libitum 😛På sigt kunne jeg vildt godt tænke mig et drivhus så stort, at der er plads til borde og stole derinde. Det har min mor og det er simpelthen så hyggeligt 🙂 Så sidder vi der på de lidt køligere dage eller de sene sommeraftner. Hun har lyskæder i loftet derinde. I burde se det! 

2 kommentarer

  • Ville ønske jeg havde sådan en indre nørd, men bliver bare ikke et havemenneske… Er rædselsslagen for snegle, hvilket ikke gør det nemmere 😉 Heldigvis har jeg en have-løs mor med grønne fingre!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Haha for snegle? 😀 Det har jeg aldrig hørt nogen være bange for før 😛 Aner heller ikke hvor den pludselig kom snigende fra, men synes det er noget så hyggeligt 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårs kjoler og sneaks