Hjemmelavede chokolade påskeæg og kaniner

Når man smider bleen og spørgsmål til jer

Den seneste tid har Z mere eller mindre smidt bleen. Ganske uopfordret har hun selv fundet interessen for de potter vi havde købt til dem,for længe siden.DSC04092

Hun kan hundred procent selv styre hvornår hun skal både det ene og det andet. Det er gået vildt stærkt og faktisk er jeg jo pave stolt af min skat. Hun er bare så dygtig! Tænk sig man bliver stolt over nærmest alt, som de små trolde kaster sig ud i 😛

Hun kan dog ikke holde sig hele natten endnu og det volder altså lidt problemer. Efter at have prøvet det meste af en uge med våde dyner til følge, så blev vi enige om at det altså ikke duer. For det første er bliver hun så ked af det og for det andet giver det meget afbrudt søvn. Men hun vil jo ikke have bleen på, så hun skal overtales meget og det har flere gange endt i en meget ked trold. Men hvad gør i? Og hvornår har jeres kunne holde sig en hel nat? Pigerne er 2.10 år nu, så egentlig må jeg også indrømme jeg slet ikke troede det var endnu de ville smide bleen.

C er nemlig også så småt ved at begynde at interessere sig for potten, men jeg har på fornemmelse hun skal kunne det perfekt før hun smider bleen. Så tror det kommer fra den ene dag til den anden lige pludselig med hende.

Sjovt som fokus områderne er forskellige. Z er på potten, imens C er meget over det med at snakke lige nu. Munden står nærmest aldrig stille 😛

9 kommentarer

 • Åh den er svær… Eller selvfølgelig skal hun ikke sove i tis, så bleen er nok nødvendig at “tvinge” hende i. Villum smed “først” bleen da han var 3 1/2 år, så han tissede faktisk ikke om natten mere. Men italesætte hvorfor hun skal have ble på om natten, og så ros ros for hun er så go’ om dagen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hun accepterede faktisk også fint at få ble på idag, men kan jo også sagtens forstå hun bliver lidt frustreret over at “skulle” have den på, men ja det er jo bare nødvendigt pt. Har aldrig rost tis og lort så meget i mit liv som nu 😛 Eller lavningen af det er det jo vi roser 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • TinaLuise

  Har i buskebleer til hende? Ellers kunne det være en ide til natten.
  Ved min datter gik der ikke engang 2 mdr, så var nat bleen ikke nødvendig mere…

  Ellers så måske smiley klistermærker på kalenderen når hun tager sin nat ble på? Som hun må sætte på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej havde faktisk ikke engang tænkt på dem. God ide 🙂 Og godt tip med klistermærker. Det tror jeg hun vil synes er sjovt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Vi vækkede og satte hende på toilettet når vi selv gik i seng 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tror faktisk stadig ikke hun ville kunne holde sig, men det er da en måde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • min datter blev blefri om dagen, da hun var 2,5 år. Men har brugt ble om natten indtil for 1 mdr. Siden (hun er 4 år nu) der var en periode, hvor hun nægtede at have ble på om natten, Så vi blev nødt til først at give hende den på, når hun var faldet i søvn. Men her har det også været mange våde dyner og massivt tøjvask.
  Nu tisser hun inden hun skal sove og så tager vi hende på toilet igen, inden vi selv går i seng.

  Tror det er neget forskellig, hvornår de kan undvære den om natten også.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kan godt være løsningen er at tage hende på toilet, når vi selv går i seng. Er bare bange for hun så ikke vil sove igen bagefter. Har det ikke været et problem hos jer?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pilla

  På plejehjem gør man ind i mellem det, atman lægger enten en opsugende/plastik dims som suger tis og sørger for ellers ren madras (dynen blir lidt våd. Ind i. Mellem) eller ligger en åben ble under personen når denne ska sove som så opfanger en del… Ellers trusseindlæg.. Tænker st princippet er det samme hos børn om end de ligger mere uroligt…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavede chokolade påskeæg og kaniner