Solskin, sandkasser og udendørs leg

Opskrift: Hjemmelavede påskeæg

DSC04072

Den anden dag prøvede vi at lave vores egen påskeæg. Vi lavede både med marcipan æg og nogle i forme af ren chokolade. Det er dem med marcipan, som jeg vil dele opskriften på idag. De andre kommer på imorgen 🙂

Opskrift på påskeæg med marcipan

Du skal bruge

  • Marcipan
  • Chokolade
  • Krymmel
  • Hakkede nødder

Faktisk er det super simpelt. Du starter med at skære marcipanen ud i passende størrelse. Vi har både lavet små hapsere og lidt større, som spises i to bidder.

Samtidig med du ruller marcipanen som æg, så varm chokoladen op. Vi brugte både brun og hvid chokolade. Vi har en chokoladefondue (købt HER), som vi bare stillede på bordet. Det er så dejlig let. Men har du ikke sådan en må du i gang med vandbad i en gryde, så det ikke brænder på 🙂

Vi smed bare de marcipan æggene i fonduen og fiskede dem op med et bambul grill spyd. Herefter dryssede vi med hakkede nødder og krymmel. Jeg køber altid krymmel online, da der er meget større udvalg end i det lokale supermarked. F.eks. HER.  

DSC04079

Spisebrik fra Scandinavian Surface

Jeg ville rigtig gerne vise jer tøsernes versioner af påskeæg, men faktum var at der ingen var tilbage, da de var færdige med at lave dem 😛

DSC04057         

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Solskin, sandkasser og udendørs leg