Personlige bordkort til barnedåb – Nanna Pretzmann
Sp besøg, feber trold og karse

Personlige bordkort til barnedåbSelvom vi jo har valgt at holde Lille S barnedåb ude (læs mere HER), så vil vi stadig gerne lave det hele lidt personlig, så derfor står vi selv for bordkort og pynt 😀 Det er jo også det jeg synes er sjovest 😛

Til bordkort har vi valgt at gøre det meget personligt ved at bruge Lille S fod- og håndaftryk. Synes selv de blev ret fine 🙂

Personlige bordkort til barnedåb

Du skal bruge

  • Karton (kan købes HER)
  • Finger maling (kan købes HER)

Jeg havde rød og hvid fingermaling, så det blandende jeg bare til en lyserød. Herefter smurte jeg lidt på S fod/hånd og lavede aftryk på karton. Fod var klart lettest, for hun knyttede hånden. Jeg lavede på karton fordi jeg gemmer dem i hendes baby bog og det er lidt mere robust end alm papir.Herefter lod jeg det tørre. Da det var tørt scannede jeg dem ind på computeren, printede ud og klippede til. Voila 🙂

Vil du gøre det endnu mere personligt kan man jo lave et unikt aftryk til hver af gæsterne. Det kræver nok bare i ikke har inviteret 100 mennesker eller en meget tålmodig baby 😛Find hobby produkter HER

Se de perfekte småkager til Barnedåben HER og flotte invitationer HER

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sp besøg, feber trold og karse