Spar 40% på legekøkkenet – Nanna Pretzmann
Guiden til den perfekt konfirmations kjole 

Spar 40% på legekøkkenet

Jeg har skrevet om det før (HER), men nu bliver jeg simpelthen nød til at nævne det igen. Et legekøkken er bare et kæmpe hit herhjemme. Det og så prinsessekjolen, som C har på i alle sine vågne timer. Hold op vi får serveret nogle pølser og æg herhjemme. Og se laver kaffe i lange baner til os 🙂DSC03953

Jeg ved ikke om det er fordi de altid er med os i køkkenet og bage eller lave aftensmad at interessen for legekøkkenet er enorm eller det er en fase, som så meget andet. Men hvor er jeg glad for vi fik anskaffet os dette. Sammen med Lego er det noget af det legetøj, som har været interessant længst tid. Som regel foretager interessen sig nemlig hurtigt på nye ting. DSC03954

Køkkenet her hedder Woodlii og er fra Jollyroom. Du kan finde det HER og det er lige nu sat ned med 40%, så det er nok med at være hurtig 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guiden til den perfekt konfirmations kjole