Skønne påske morgener

At savne os to

 

Det er så let at glemme hinanden, når man får børn. Pludselig er de centrum for alt. Helt naturligt og sådan som det også skal være. De kommer jo i første række og pludselig står deres lykke over alt andet. Men deres lykke har jo i stor grad også noget med vores lykke som forældre at gøre. Og her er det jo min kære mand kommer ind i billedet, for han hænger jo unægtelig sammen med min <3 Altså lykke. Jeg er bare rigtig dårlig til at pleje os og huske at vi også nogle gange bare skal være kærester sammen – uden sure bleer og børn. Og det tror jeg altså bare er super vigtigt at huske, hvis man gerne vil fortsætte med at være et os!

Så selvom jeg ikke er god til det med at lade ungerne passe, så gjorde vi det igår. Vi tog allerede hjem til sviger familien torsdag aften, sov der alle sammen og fredag middag kørte vi mod Aalborg, spiste en lækker frokost, snuppede en film i biffen. Herefter havde vi bestemt os for, at tage take-away med hjem og smide os på sofaen og spise sushi og se Netflix. Ja sushi sgu. Det lyde så voksent synes jeg. Haha jeg er jo også kun 30 med 3 børn, så mon ikke det egentligt er lidt mere voksent end sushi 😛

Nå, men sushi blev det altså – fra Karma Sushi og jeg bliver simpelthen nød til at lave en anbefaling til jer. Det smagte virkelig himmelsk 🙂 Da vi gik ind for at bestille, så snuppede vi lige en cocktail, imens vi ventede på maden. Jeg har altid haft en svaghed for cocktails. Der går ren sex & the City i den for mig og den har cocktails kunne jeg have slupret mange af. Mums! Det må jeg gøre en aften! Mener den hed Hana.  

Vel hjemme på sofaen, så anrettede jeg maden, imens min mand valgte en film. Det behøver man jo ikke, altså anrette, men jeg synes nu alligevel det gør lidt for stemningen. Det ser jo næsten ud til vi selv har lavet det 😛   

   

Jeg spiste soyamandler, kongekrabbe, Karma Crunch og nogle ruller med advokado. Det er det bedste take-away jeg har smagt. Manden min var enig og vi var enige om at fremover, så betyder take-away altså ikke betyde pizza hjemme hos os, når der er så lækkert et alternativ 😀

Og konklusionen på aftenen må altså være at jeg blev en smule fuld af det champagne jeg drak med min sushi og at vi hyggede os gevaldigt. Faktisk er det jo enormt skønt bare at kunne spise et måltid uden at blive afbrudt. Selvom jeg savner børnene konstant, når jeg ikke er hos dem, så nød jeg bare at lege kærester med min mand for en aften. Hvad med dig, er du god til at huske jer? 

Nu vil vi afsted for at hente børn 😀

Tip til jer – Karma Sushi har restauranter både i Aalborg, Århus, København og Frederikshavn 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønne påske morgener