En trold under dynen, lidt drømme om at være hjemmegående og at elske weekend – Nanna Pretzmann
Mit favorit sommer sæt

En trold under dynen, lidt drømme om at være hjemmegående og at elske weekend

Selvom mine piger meget gerne måtte sove lidt længere i weekenden, så er der ikke noget bedre end at blive vækket af en lille trold som kravler under ens dyne og putter sig op ad en. I det øjeblik har jeg bare lyst til at fryse tiden og nyde det øjeblik.. bare lidt længere i hvert fald. Der er ikke meget længere end en mdr til banditterne fylder 3 år. Jeg kan faktisk blive lidt trist, når jeg tænker på hvor hurtigt tiden går, for pludselig er de bare store og jeg føler nærmest jeg går glip af noget, fordi tiden går så stærkt, at jeg slet ikke kan følge med.

Og ja så går vi jo virkelig også glip af meget, da de jo bruger mange timer i insitution hver uge. Jeg ved de har kortere dage end så mange andre, men jeg synes ikke det er blevet lettere at forlige sig med den tid væk fra dem, siden bette måsen er kommet til.. Jeg kan bare mærke et kæmpe afsavn og et behov for, at det ikke er nødvendigt at skulle i institution.

Tænk sig engang ville jeg slet ikke have børn, nu har jeg 3 og drømmer også lidt om det med at være hjemmegående. Det bliver nok desværre ved drømmen, for kan slet ikke se hvordan vi skulle kunne få det til at hænge sammen med en indkomst.

Er der nogle af jer, som går hjemme med børnene? Vil gerne høre jeres erfaringer med det, så være endelig aktive i kommentarfeltet 🙂

En grund til at elske weekend er selvfølgelig alt den tid vi har sammen. Efter en dejlig morgen vækning stod vi op og bagte boller (opskrift HER) og nød dem – med tandsmør – i sofaen bagefter 🙂 Tænk sig at kunne starte morgene så blidt ud hver dag. Ingen stress og jag.. Skønt tænker jeg..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit favorit sommer sæt