Inspiration til barnedåbs tøj til hele familien – Nanna Pretzmann
At savne os to

Inspiration til barnedåbs tøj til hele familien

Skal du også have barnedåb eller måske til barnedåb eller en anden fest i løbet af året, så kan du måske bruge lidt inspiration til tøj til hele familien? Jeg sætter i hvert fald selv stor pris på det. For det meste, så går jeg efter tøj både til ungerne og til mig selv, som jeg ved bliver brugt efterfølgende. Det er så ærgeligt, at bruge penge på nogle lækre sæt, som efterfølgende bare optager plads i skabet.

Egentlig havde jeg jo for længe siden fundet et sæt til mig selv, men da jeg var på en lille shopping tur i lørdags, så faldt jeg over en længe ønsket kjole fra Ganni og så kunne jeg simpelthen ikke dy mig længere. Jeg fandt den i Tiffany i Aalborg, men bor du ikke i nærheden, så findes den også på nettet f.eks. hos Ganni selv HER. Den er simpelthen så behagelig at have på og har en utrolig pasform. Den er jeg sikker på nok skal blive brugt mange gange endnu 🙂 Jeg brugte i øvrigt en MbyM blazer udenover. Helt sommer er det jo ikke endnu. Den finder du HER

DSC04293

DSC04294

 

Til pigerne havde jeg valgt en langærmet t-shirt og et tutu skirt. Begge dele meget anvendelige bagefter. Dog ville Z gerne have “lomme på”. Det betyder cowboy bukser. Hun er bare ikke så meget til de nederdele og kjoler. Engang imellem komme det over hende, men sjældent. Hun fik lov at vælge bukser. C var lykkelig for nederdelen og vil meget gerne have den på hver dag. Sjovt, som de er så forskellige 🙂

DSC04285 DSC04287

Til hovedpersonen havde jeg fundet den skønneste lille sommerkjole, som jeg tænkter hun nok skal få brugt lidt mere over de næste måneder. For nu med en langærmet body og strømpebukser under 🙂

DSC04289

 

Indeholder aff links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At savne os to