Inspiration til barnedåbs tøj til hele familien

Mine tvillingers guldkorn

Sjove ting børn siger

Børn siger og gør bare ofte de sjoveste ting. De er bramfri, ærlige og hyle morsomme. Jeg tuder ofte af mine grinflip over mine to tøser, når de folder sig ud. Uden overhovedet selv at ane, hvor sjove de er 🙂 Derfor har jeg dedikeret dette indlæg til de skøre ting, som mine børn siger og gør. Har du nogle guldkorn du vil dele, så smid dem gerne i kommentarfeltet, så kan vi andre grine med 🙂

Mine tvillingers guldkorn

 

Z kigger ned i mosters bluse og siger HOV DER ER BABSER!!

C kommer ud på badeværelset netop, som jeg er færdig i badet. Hun hyler op “mor har en snor” (aka mors tampon). “Mig ikk’ li’ den.. tag den væk.. ” alt imens hun bliver mere og mere hys over den dumme snor

Z “min mund prutter… den er dum”

Z slår en kæmpe prut, C holder sig for næsen og siger “aaahhh Z prutter.. Det lugter” og begynder og lave bræklyde

Jeg siger: “Jeg er ved at tisse i bukserne”. C springer nej fra mit skød og råber ud over det hele “DU MÅ IKKE TISSE PÅ MIG”… “DET MÅ DU IKKE”

Moster griner, da Z siger tissemand, hvilket resultere i at Z glædestrålende råber “tissemand, tissemand, tissemand” alt imens hun hopper rundt og prikker på moster (som i øvrigt er flad af grin)

Z tager hendes bamse under trøjen og konstatere “mig nu også ha’ babser”

Ud af det blå siger Z “far har en pølse” og peger på hans bukser. Okay indrømmet her var det sjove at se hvor forfjamsket min mand blev 😛

Kom helt til at grine af og læse indlægget igen 😀 Håber i blev underholdt..

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til barnedåbs tøj til hele familien