Når hverdagen bliver alt for stresset og mor er ulykkelig  – Nanna Pretzmann
Farvede popcorn - perfekte til børnefødselsdagen

Når hverdagen bliver alt for stresset og mor er ulykkelig 

 Vi har haft drønende travlt den sidste uge. Egentlig også før det, men den sidste uge har været rigtig slem. Mormor har været skøn og passet pigerne, så jeg kunne hjælpe mest muligt. Det lykkedes os at blive færdige og få åbnet vore pop-up shop i Aalborg. Det er selvfølgelig pga Aalborg Karneval d 23 maj, at butikken åbner op og vi håber selvfølgelig den bliver en succes. Butikken er egentlig en udvidelse, kan man sige, af den webshop (Kostumelandet), som jeg er medejer af.  

Egentlig bunder hele ideen med at være i webshop branchen ud i gerne at ville have frie rammer til at fastlægge arbejdstider, så jeg kan være mest muligt sammen med pigerne og de skal være så lidt, som muligt i institution. Men pt harmonerer det bare slet ikke med at have en baby og jeg mærker virkelig bagsiden af at være selvstændig. Der er jo ingen til at tage over. Og jeg får så fandens ondt i maven over at være væk fra bette måsen. Kan faktisk slet ikke holde det ud. Jeg er konstant bagefter på alle områder, føler ikke jeg slår til (både arbejdsmæssigt og som mor) og den dårlige samvittighed nager mig. Jeg ved jo at min indsats halter på alle områder og bare jeg tænker på, at jeg ikke er der nok for min lille baby (og selvfølgelig de store), så får jeg det fysisk dårligt. Faktisk kan jeg slet ikke holde det ud!! 

Egentlig var det jo slet ikke det mit indlæg skulle handle om. Det skulle være et lille reklame indlæg, for hvor hvor i kan købe jeres karnevals kostumer, hvis da nogen af jer deltager i karneval 😉 Men jeg havde åbenbart lidt mere på hjertet end jeg troede og der bliver nød til at ske noget. Store beslutninger skal tages, for det her fungere bare ikke. Det vigtigste for mig er helt klart at være den bedste mulige mor, for mine børn og de er kun små en gang. Jeg får altså ikke en chance for at gøre det om. Nogle gange tror jeg, at jeg lever i en forkert tidsalder, for at være hjemmegående husmor bliver mere og mere drømmen for mig.. Det er ligesom bare lidt tabubelagt.. 
Her kommer reklamen så..

Køb bananer, køb bananer, køb bananer her hos mig.. Det er ikke mig, men min smukke søster, som står i butikken. Kig gerne forbi – Bispensgade 27C, 9000 Aalborg. Du har fundet den rigtige forretning, når du spotter en flodhest i ballerina outfit   

2 kommentarer

  • Er hjemmegående husmor ikke præcis det vi selv gør det til? ❤️ Fuldstændigt vidunderligt at smide “egen karriere” og være på første parket til de små miraklers opvækst. Et valg du aldrig vil fortryde ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Du har fuldstændig ret❤️ Men har lidt svært ved at se hvordan det skal fungere rent økonomisk. Må have undersøgt det lidt nærmere..

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvede popcorn - perfekte til børnefødselsdagen