Så fik bette måsen et navn – Nanna Pretzmann
Når noget godt ender

Så fik bette måsen et navn

Vi havde den skønneste dag i søndags. Den bette mås opførte sig eksemplarisk i kirken. Ingen gråd at all. Hun fik lidt vand på hovedet og prøvede samtidig og fange og spise præstens bibel. Man skal jo udnytte enhver chance for at charme 😛 Da hun havde fået sig navn sluttede hun af med et kæmpe gab, så der blev fniset i hjørnerne 🙂

Kjolen er syet af min mors veninde ud af min bryllupskjole. Jeg synes den blev noget så smuk. Båndet er gammel rosa og efter råd fra jer på facebook og instagram, så kom der sløfje på foran istedet for bånd 🙂 Jeg vil gerne dele billeder fra den store dag, men jeg har altså glemt mit kamera (knold!), så det må blive en anden god gang 🙂

Min far sendte mig dog lige dette på mailen, så det er det jeg har 🙂 Jeg ombestemte mig m.h.t. outfit, for faldt over den smukkeste Ganni kjole på en shoppe tur i lørdags, men nok det må i høre mere om en anden dag

20150329_113201

Sådan så det ud 2 sekunder inden. Vi skulle netop til at tage et billede, da bette måsen gylpede ud über alles og der lige et sekund blev kaos i et forsøg på at redde vores tøj fra at lugte forfærdenligt. Vi havde jo massere af ekstra tøj med til ungerne, men selvfølgelig intet til os selv 😛20150329_113032Iøvrigt, hvis du er nysgerrig, så kan du se hvad den lille fis navn blev ovre på instagram. Lige HER

 

2 kommentarer

  • Jeanette Bugge

    Jeg har forelsket mig i båndet til jere dåbskjole ☺️ Og du nævner at den hedder gammel rosa – men hvor har du købt det? Stof2000 måske?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg fandt det i en webshop 🙂 Mener den hed noget ala prinsesseskabet 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når noget godt ender