Lidt om dårlig flaske humor

Tip til opbevaring på børneværelset

Når vi flytter bliver der jo plads til at alle tre piger kan få deres eget værelse #optur. Pt har vi lillesøster hos os (og det fortsætter vi nok med lidt endnu #pyllermor) og de store deler et værelse. Planen er altså, at de skal have hver deres værelse. Nu må vi se om de overhovedet vil sove væk fra hinanden, men mon ikke de kommer til at elske, at have noget, der er kun deres. Det tror og håber jeg.

Nå, men egentlig var det slet ikke der jeg ville skrive om. Jeg tænker jeg over det næste stykke tid vil vise ting vi finder til børneværelserne og selvfølgelig også de endelige resultater, når vi er kommer på plads i det nye hus. Jeg vil starte med at tippe jer om de sødeste opbevaringskurve og vasketøjskurve jeg har fundet til pigernes nye værelser 🙂  Egentlig er det flere måneder siden jeg først faldt over 3Sprouts, men vi har jo ikke meget plads at gøre godt med, så jeg prøvede at slå dem ud af hovedet. Men så snart vi købte huset røg de altså direkte på ønskelisten og nu er de her altså:P

Jeg var helt skikker på, at de store ville være helt vilde, når de så dem. Og ganske rigtigt. De elsker nemlig dyr 😀  

De er som nævnt fra 3sprouts og de fåes hos Jollyroom.

Ærligt, så havde jeg ikke skænket legeværdien i dem en tanken, men pigerne har så meget skæg ud af dem. De kravler ned og gemmer sig, løfter dem selv rundt og kalder dem tasker. Og ja så kan man jo også gemme sig bagved 😀 


De findes i øvrigt også med en masse andre slags dyr og i forskellige former. Du kan se et stort udvalg hos Jollyroom lige HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om dårlig flaske humor