Når tingene er kompliceret og en kæreste aften – Nanna Pretzmann
Sommer på budget #2

Når tingene er kompliceret og en kæreste aften

 photo 307D266E-4368-4EB2-8256-20CD305D11ED_zps1icjc9ey.jpg
Jeg tror aldrig vores forhold har været så kompliceret, som efter vi fik børn. Eller kompliceret er nok så meget sagt. Egentlig er det jo små skænderier ala hvem glemte at sætte mælken i køleskabet og hvorfor har du ikke støvsuget.. Livets virkelig store komplikationer (ironi kan forekomme). Og egentlig opstår situationerne jo oftest fordi vi er trætte, jeg ikke har spist (Yep så er jeg en royal diva præcis som i en vis Snickers reklame) og midt i hverdagens stress. Når der går sure leverpostejsmadder i det. Vi er ikke ret gode til at få pigerne passet. Indrømmet så nyder jeg en aften i byen, hvor far passer på tøserne. Men jeg synes det er rigtig svært når vi begge er væk fra dem. Det giver sig selv pt, for bette måsen er jo så lille, så selvfølgelig skal hun ikke passes i længere tid. Eller det synes vi ikke, at hun skal. 

Nå, men der hvor jeg vil hen med det her indlæg er egentlig at vi igår bestemte at lave en date, når alle tøse pigerne var puttet. At lave en kæreste aften på sådan en helt almindelig torsdag aften. Og hvor er jeg glad for vi gjorde det. Det giver bare lidt ekstra tiltrængt energi.

Det blev til brændeovns hygge med sushi fra Karma Sushi. Ingen af os havde lyst til at kokkerer og helt ærlig så tror jeg heller ikke vi kunne gøre dem kunsten efter. Deres avokado crunch roll is to die for. Jeg savler nærmest bare jeg tænker på den. Haha 😛 Og så er jeg altså også en sucker for karma crunch, som er med rejer og deres kongekrabbe er også lige i øjet 🙂 Nå, men imens jeg puttede sidste manden eller pigen om man vil, så smuttede manden min forbi Karma Sushi og bum så var der serveret. Alt, som helt ned til soya, er med, når man bestiller og det er jo pænt lækkert bare at sætte sig til bord og spise fantastisk lækkert mad. Helt genialt modspil til traditionelt fastfood. Vi er selv overraskede over hvor vilde vi er med det. Den havde vi ikke set komme, nogen af os.
 photo B86708ED-77B8-41ED-B44C-735082F6544C_zpsoiw5zsyq.jpg
 photo 2B4DC6A3-E8A2-4B39-BBAF-F68AF0DFA530_zps1rpbmhfl.jpg
 photo 42176BA9-48F5-47F5-82BA-629AA6E7467B_zpsz7l1sm7q.jpg
 photo 19DF6C68-D36A-47E9-BB96-E677DC569D00_zpsphiyavmk.jpg
Vi har forresten ingen tv endnu – jeg er nærmest på afvænning #tvjunkiethatsme, så efter vi havde spist lurede vi et par afsnit af American Horror story på Netflix på mini skærm på computeren. Vi er allerede ved sæson 3 og jeg ærger mig over det er den sidste. 

Efter sådan en aften så tænker jeg virkelig vi bør gøre det lidt oftere, for det giver virkelig fornyet energi, lige at gøre det ekstra og hygge sammen uden børn. Er i gode til at huske hinanden og pleje jeres forhold i hverdagen?


4 kommentarer

 • Matilde

  Åh godt i gjorde det.
  Vi kender det alt for godt herhjemme. En stor pige på 2 år og en bette på 5 mdr kan være hårdt og som du selv siger, give små unødvendige skænderier.
  I sidste uge lavede jeg aftaler med bedsterne og tog manden med ud og spiste i Aalborg.
  Det var så dejligt afslappende og jeg kunne nyde min mad og se min mand i øjenene.
  Vi tog også en tur i Bilka og så hjem og hente mindste pigen ❤️ den store sov ved bedste, det elsker hun.
  Du har fuldstændig ret, man burde gøre det oftere. Ellers kan det hele gå i hårdknude med ble, lort, mad og børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fortvivl ej! AHS sæson 4 er allerede i fuld gang og der er lovet en 5’er også 🙂

  Vi er også alt for dårlige til at få tid til hinanden i hverdagen, når det hele går op i “hvem skal hente/bringe”, indkøb, at få kalendre til at gå op i en højere enhed og alt det andet i dagligdagen. Heldigvis har vi nogle skønne forældre, der gerne passer et par timer i weekenden, så vi kan komme lidt ud. Vi tager gerne væk fra hjemmet, når vi har helt alene-tid, ellers er jeg slem til at se på alle de ting, vi burde lave i stedet for, hehe..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wuhuu der gjorde du lige min dag bedre.. Elsker virkelig den serie 😛 Og vi burde også være bedre til at komme ud ☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer på budget #2