Om legetøj som er godt for motorik og fantasi – og en god sag – Nanna Pretzmann
Om at være den über kiksede type

Om legetøj som er godt for motorik og fantasi – og en god sag

 

Tænker de fleste kender Bobles? Men skulle der nu sidde nogle derude, som ikke kender til det fantastiske legetøj, så må i lige høre lidt mere om det. Bobles er tumlemøbler lavet til børn. De er lavet helt specifikt for at styrke børns motorisk evner og herigennem styrke indlæring og puste til børns fantasi. Og det gør de! Eller det gør de i hvert fald hos mine børn, som i øvrigt er nogle værre tumle hoveder. Og deres mor foretrækker altså at de bruger tumlemøbler istedet for hendes sofa #kedeligmortype 😛

Jeg elsker når mine piger bruger deres krop i leg – både fordi jeg kan se at de hele tiden udvikler sig og bliver mere motoriske sikre, men mest fordi jeg kan se hvor meget de nyder det og hvor glade de er, når legen bare får frit slag og mor ikke sætter begrænsninger for deres tumleri, som jeg jo altså gør i sofaen og vores andre møbler. Idag har vores Bobles f.eks. både været brugt til at springe fra, til at vippe på, til at bygge tårn og endda et prinsesse slot. Dem som følger med på instagram HER, har måske allerede set at vi i lørdags var til Bobles event i Ønskebørn i Horsens. Dette i forbindelse med lanceringen af kampagnen “en generation uden hiv”, som danse trolden Silas Holst er ambassadør for. Kort fortalt går det ud på at der hver dag fødes cirka 500 børn med hiv. Det tiltrods for, at der faktisk findes medicin, som kunne sikre at barnet ikke bliver smittet af mor. I et samarbejde mellem Bobles, Ønskebørn og Aids fonden vil man via donationer ved salg af Bobles hjælpe med at bringe det tal ned – deraf en generation uden hiv.  

  Børnene var som tryllebundne af Silas til arrangementet og de fik sig jo en lille svingom med ham. Kunne du også tænke dig at danse med Silas, så er det jo faktisk slet ikke umuligt.. Indtil den 14 august kan du nemlig vinde en dans med Silas. Det eneste du skal gøre er at smutte forbi din nærmeste Ønskebørn butik, tage et billede med en rød elefant (rød fordi den ved salg støtter aids fonden) og uploade på instagram under hashtagget #dansmedsilas 🙂  Jeg krydser fingre for dig..

Pigerne tøj er fra Hust & Claire og kan købes HER

1 kommentar

  • Sophie Ella

    Jeg er selv mortil en lille dreng på 3,5 år, og ham er jeg begyndt at lægge puslespil med ). Det var pædagogen, der foreslog os forældre at lægge puslespil med vores børn for at træne deres kognitive sans, og det er faktisk endt med at Sophus er rigtig glad for det 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at være den über kiksede type