Sommer på budget #2 – Nanna Pretzmann
Top 5 mest læste indlæg

Sommer på budget #2

Der var god respons på mit først sommer på budget indlæg, så nu giver vi det en chance mere. Jeg har fundet lidt sommer godter nedenfor. Alle til budget venlige priser. Som jeg har skrevet før, så er det meste af mit tøj budget venligt og det giver plads til lidt design godter imellem til en lidt højere pris. For ingen tvivl det syntes jeg også om. Meget endda 😛 

// Shorts // Blonde t-shirt  // Solbriller // Taske //

  

// blonde top // Shorts // Leggins // Armbånd // 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Top 5 mest læste indlæg