Sommersandaler til tøse børnene – Nanna Pretzmann
Se vores knaldhytte af et håndværker tilbud

Sommersandaler til tøse børnene


I år tester vi Bisgaard sandaler til de store. Bette måsen når vist ikke at kaste sig ud i fodtøj eventyr før lidt senere på året. Godtnok synes moderen hun er yderst fremmelig, men at stavre rundt gi’r hun sig nok alligevel ikke i kast med. 

Sandalerne har vi både i en lyserød og en sølv udgave. Begge meget fine og når den ene elsker lyserød og den anden hellere vil være fri, så er det jo skønt, at udvalget matcher ønskerne. 

Nu har sandalerne kun været i brug indendørs, for så varmt har der alligevel ikke været endnu. Men vi håber det snart kommer. Om sandalerne vil jeg altså alligevel både at påstå at det er kvalitet. Sålen virker lækker og jeg tror pigernes fødder vil nyde lige præcis disse sandaler.

Når vi når lidt længere hen på sandal sæsonen, så giver jeg selvfølgelig en tilbagemelding på testen. Jeg krydse fingren for at det er meget snart. Jeg vil have varme NU tak 🙂

Blandt andet Kidsworld har et stort udvalg af Bisgaard sko
Vi har modtaget skoene til test, men indlægget er af egen lyst og ord mine egne

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se vores knaldhytte af et håndværker tilbud