Hold nu kaje med de kort

Tips til mors dags gaver

Untitled #9

 

// Jane Kønig Love Tag halskæde //  Anni Lu armbånd // Anni Lu armbånd // Lærred & finger maling //   Liebe mor kop // Tuscher til porcelæn // Blomster //

Hvad enten du er til hjemmelavede gaver, smykker eller blomster, så tipper jeg her om lækre mors dags gaver, som jeg selv ville sætte pris på. Så kan du enten inspiration til den mors dags gave du måske skal købe eller sende linket til din mand, som et lille vink med en vognstang 😛

Det er ikke så længe siden jeg første gang så Jane Kønig halskæderne og hold op, hvor jeg synes de er fine. De er jo ideelle til at have børnenes forbogstav i. Jeg fik jo min navnehalskæde af min mand i julegave med en sten for hver af vores piger. Jeg knuselsker den. Men synes altså også denne kæde er vildt charmerende.

Anni Lu armbåndene har jeg fået et seriøst crush på efter at have set dem på instagram. Det kribler altså helt ud i fingerspidserne for at få fat i dem. Især armbåndet med de 3 perler. Love it!

Hvis du har lyst til at give en mere personlig gave, hvad så med et maleri fra ungerne? Er de for små, så lav f.eks. et fyldt med hånd og fodaftryk. Min mand og jeg lavede sådan et maleri med de store (da de var knap så store) og det blev noget så fint, selvom de har sad og kørte rundt i malingen. De elskede det og vi elskede det 🙂

De fine mor krus fra Liebe er bestemt også en mulighed. Igen, hvis du vil lave noget mere personligt så få fat i nogle porcelænstuscher og krus. Du kan se vores hjemmelavede krus HER.

Et abonnement til en goodiebox kan også klart anbefales. Jeg elsker i hvert fald min 🙂 Kort fortalt går det ud på selv forkælelse sendt direkte til hoveddøren en gang om måneden. Læs mere HER

IMG_6723.JPG
Sidst men ikke mindst, så er der jo den klassiske blomster buket. Jeg må faktisk indrømme, at til trods for jeg elsker blomster, så synes jeg egentlig en hjemme plukket buket er en tand mere romantisk. Især når den kommer fra små børnehænder 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hold nu kaje med de kort