Et lille tirsdags tip og fristelse af svage sjæle – Nanna Pretzmann
Inde i en skov, fyldt med sjov og store is

Et lille tirsdags tip og fristelse af svage sjæle

 Pt sidder jeg ovenpå mit kort. Overvejer at klippe det i stykker eller låse det inde et sted og smide nøglen væk. Helst inden fristelsen bliver for stor. Det er ikke helt billigt at blive husejere, så pt er der lukket for shopping, men når man falder over 50% på ALT på en webshop, så er det altså fristelse for svage sjæle så det basker. Og guderne skal vide, at jeg er en svag sjæl når det kommer til shopping. Jeg forelsker mig hovedkuls og får den der fornemmelse af den helt store kærlighed, som jeg nærmest ikke kan leve uden. Ja en smule sørgeligt og enormt materielt. Men altså sådan jeg er skruet sammen 😛

Alt imens jeg så laver undvigelses manøvre, for selv at undgå shopping, så kan jeg jo passede friste jer, ved at give tippen videre.

Det er Miinto, som har 50% på alt på webshoppen indtil torsdag kl 12. Der er by the way altid gratis fragt og ombytning. Og de har jo nærmest alt. Der er mærker fra MbyM til Ganni til kvinder samt alt fra Danefæ til Marmar til børn.. 

Gå til Miinto HER

Direkte til “fra mig til mig” shopping HER

Direkte til “undværlig udstyr til ungerne shopping” HER

Direkte til “køb en ting til min mand, så han ikke opdager jeg har shoppet” HER
 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inde i en skov, fyldt med sjov og store is