Inde i en skov, fyldt med sjov og store is – Nanna Pretzmann
Om at være mor til 3 årige tvillinger og husets nyeste beboer

Inde i en skov, fyldt med sjov og store is

 Dem der følger med på instagram (HER) har jo nok allerede luret, at vi har haft en skøn weekend i lækkert sommerhus, med tur i Fårup Sommerland og 3 års fødselsdag, som jeg skrev om HER.

Vi var jo, som jeg tidligere har nævnt, inviteret til event af Kamilla fra Diary.dk (kig forbi, jeg er selv fast læser) og Fårup Sommerland. Invitationen inkluderede også overnatning i det skønneste Feriepartner sommerhus. Mangler i et sommerhus nær Blokhus, så er udlejningshus nr 368 altså et besøg værd. Spabad og brændeovn – jeg er solgt. 

Hver sommer siden barnsben har jeg været i Fårup. Det samme har manden min og mine børn har ligeså siden de blev født. Faktisk har vi billeder af  baby tøserne med den store elg, som er inde i børneafdelingen. Dem må jeg prøve og finde. Men det fortæller altså meget godt hvad Fårup Sommerland er for os. Et familie sted fyldt med traditioner. Det er et sted, hvor folk kommer år efter år. Hvorfor? Fordi der er så fuld af sjov inde i en skov 😛

Nå, men lørdag morgen var vi altså mere end klar til Fårup Sommerland. Tøsepigerne havde i hele to dage snakket om, at de ville ride, så det var selvfølgelig noget af det første vi skulle prøve. Lige efter vi havde testet en hoppepude that is. Sidste år havde vi også pigerne med op til hestene, men da det kom til at skulle op, så skulle C altså ikke nyde noget alligevel. Derfor var jeg også vildt spændt på om hun nu ville, når det kom til stykket. Den nervøsitet kunne jeg godt have ladet ligge på hylden derhjemme. Tøsebarnet, eller ja begge tøsebørnene sprang på hestene, som havde de aldrig lavet andet. Behøver jeg nævne, at jeg var ved at revne af stolthed?! Ja det havde jeg nu været selvom de ikke hoppede op 😛 Hey og vi var så heldige at der både var lyseblå og lyserøde hjelme. To meget vigtige farver herhjemme 😛 Personalet var så søde til at hjælpe og snakke med pigerne, men det gør sig nu gældende i hele parken. Der er service udover det sædvanlige!

Et andet hit var Mine-Expressen. Og her må jeg sige jeg var en smule overrasket. Jeg troede da de var alt for små, men okay nej, igen måtte mor her indse, at hendes små piger, bare ikke er så små mere. De hvinede af fryd og havde en fest. En super ting ved Fårup er netop at der er forlystelser og underholdning for alle aldre. Helt fra små børn til ældre. Det er virkelig et sted for hele familien.

Vi kørte også i biler, pigerne fik sågar deres helt egne kørekort. Det var de ret så stolte over. Nu kan de jo køre ligesom mor og far. Bagefter var det tid til en kæmpe is, gammeldags isvaffel, med guf og flødebolle (seriøst Fårup har de bedste is). Pigerne nåede da at spise en smule, men lige ved siden af isboden, var jo en legeplads, som skulle inspiceres. Og så bliver det bare for svært at koncentrere sig om is. Men win/win – mere is til mor 😛  

Imens lillesøster tog sig en lur og mor tog en slapper, så sejlede far en tur med pigerne. 

Resten af dagen, inden aftensmad, blev brugt på trampolinerne. Hold op, hvor de hoppede og hoppede. Og hold op, hvor var de brugte, da vi kom hjem. Det var lige på hovedet i seng og godnat.
Så der ingen tvivl er – vi var inviteret i Fårup Sommerland og sommerhus, men ord og tekst er  af egen lyst. Dvs ingen krav om dette fra Fårup Sommerland!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at være mor til 3 årige tvillinger og husets nyeste beboer