Jeg er hovedkulds forelsket  – Nanna Pretzmann
Om leg og fantasi

Jeg er hovedkulds forelsket 

 Jeg må inddrømme at jeg er blevet hovedkulds forelsket – forelsket i hele Goodiebox konceptet. Hold op hvor er det skønt at der en gang hver måned vælter forkælelse ind ad døren – kun til mig 😀 

Denne måneds box indeholder det perfekte sommer kit og selvom vi “kun” indtager Bornholm for en uge denne sommer, så skal jeg da ikke gå ned på sommer lækkerhed. Saltvandsspray til håret, mascara til vipperne, solcreme til min snehvide hud og så skal jeg da også totalt have tattoos. Jeg har endnu ikke prøvet cremen fra Body Shop, som både er foundation og creme.. Alt i en.. Det lyder fantastisk :)D

Mine yndlings produkter pt er faktisk alle fra Goodiebox. Til start var jeg lidt skeptisk over størrelserne på tingene (nogle er små), men faktisk er det super praktisk at man på den måde får prøvet diverse produkter af, som jeg  i hvert fald ellers aldrig ville få mig taget sammen til at prøve. 

Det er skønt at føle jeg bliver en smule opdateret indenfor beauty produkter igen, for jeg må inddrømme jeg har haltet gevaldigt efter siden jeg blev mor.

Læs mere om Goodiebox HER (aff link)

Og med min anden store kærlighed har jeg planlagt en kæreste date i næste uge. Mormor passer alle børnene og så skal vi denundelyme spise god mad og hygge 🙂

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om leg og fantasi