Kender i de dage, hvor… – Nanna Pretzmann
Fra skrot til slot - "ny" parasol til terrassen 

Kender i de dage, hvor…

 græsset bare er lidt grønnere, blomsterne dufter lidt bedre og isen indeholder den lille smule mere karamel, som gør den helt himmelsk?

Sådan en dag havde vi igår. Vi har fundet den mest fantastiske børnehave til pigerne, efter en “ondt i maven” oplevelse med den første vi fandt (mere om det en anden dag). Far startede derfor dagen med et besøg deri med pigerne, imens jeg tullede rundt herhjemme. Det var nemlig lige midt i Bettemåsen lur. Elsker at jeg har en mand, som nyder at være en del af alt med pigerne. Det er guld værd.

Besøget gik over alt forventning og idag skal de for første gang være alene og spise madpakker der. Det med madpakker fylder en hel del. De synes simpelthen det er så sejt at få mad med og selvfølgelig har de da fået madpakker i yndlings farverne 😀 

Kan købes i Søstrene Grene for 30 bobs

Efter børnehave besøget smuttede vi alle i Ikea og havde en hyggelig tur. Tænk sig det kan lade sig gøre med 3 små børn 😛

Dagen sluttede vi af i haven med at ordne drivhus og spise de første babyagurker, vande blomster, fjerne ukrudt og generelt en oprydning. Dagens store fund var en gammel fjernbetjening i forhaven. Jeg overdriver altså ikke, når jeg skriver håndværkertilbud. 

Solen skinnede og det blev så varmt, at en is blev et absolut must. Godt de stadig har 50% hos den lokale købmand.. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra skrot til slot - "ny" parasol til terrassen