Når misundelse fylder for meget

Mine børn på de sociale medier

Måske har i allerede lagt mærke til det. Måske har i ikke skænket det en tanke. I hvert fald er forandringen allerede sket og jeg vil gerne give en forklaring.

For nogle uger siden snakkede min bedre halvdel og jeg lidt om det med at dele ungerne på de socialt medier, altså her mest bloggen og instagram. Og vi havde det egentlig begge lidt sådan, at det var blevet for meget, i takt med at bloggen er vokset. Pludselig var den lille blog blev noget større og det samme med instagram. Det er jo ikke pigernes valg, at mor er blogger og selvom jeg ikke har noget imod at blive genkendt, så er det jo bare ikke sikkert at pigerne vokser op og føler det samme. Måske vil de endda på et tidspunkt synes at det er rigtig træls. Det kan også være de vil synes det er super fedt. Det ved vi ikke. Men på den baggrund har jeg/vi valgt at jeg kun viser billeder, hvor pigerne ikke er så let genkendelige og ikke i så stor en strøm som tidligere. Præcis ligesom vi fra start har valgt kun at bruge forbogstaver på pigerne her på bloggen. Det er skam ikke fordi deres navne er nogen statshemmelighed og jeg har da også allerede modtaget lidt hug for det, men det er af den simple årsag, at man så ikke kan google dem frem. Både nu og senere. Måske eksistere bloggen slet ikke, når det bliver relevant. De er jo så små endnu. Men det er det, at vi har valgt fungere bedst for os.

For min helt egen del så har jeg også behov for at se ungerne uden en linse for øjnene, at slukke telefonen og ikke tænke i “sociale medier” banen hele tiden. På en eller anden måde er det komme til at fylde for meget og jeg føler ikke jeg er ordentlig til stede overfor børnene på den måde. 

Jeg ved, at jeg er på glatis ved at skrive dette indlæg, for måske nogle vil føle sig ramt eller måske endda blive sure. Men lad mig slå fast – jeg dømmer ikke andre eller forsøger at hænge nogen ud, som har det anderledes end mig/os. Det er slet ikke der jeg vil hen med dette indlæg og dem der følger med på fast basis ved forhåbentlig også, at det kunne jeg aldrig drømme om. Jeg har jo også selv indtil for ganske nyligt haft lyst til at dele mange billeder af mine børn. Den lyst er der bare ikke mere. Nu er den erstattet med en lyst til at begrænse. Det er ikke fordi jeg ikke ønsker i ser mine børn. Overhovedet ikke! Det er en beslutning, som er taget, fordi jeg/vi tror det er det rigtige for os lige nu. Måske ændre det sig igen en dag. 

Det er vores beslutning som familie. Hvad andre familier vælger er det rigtige for dem, ved de meget bedre end mig/os. Men nu ved i altså hvorfor bloggen og min instagram har ændret sig over de sidste uger. Jeg håber i stadig har lyst til at følge med af den grund 🙂

Til slut – jeg håber i nyder solen idag, ligeså meget som os! Det er fantastisk vejr og sommeren er vist endelig kommet til lille Danmark. Fedt!

 

   

4 kommentarer

  • Anne Hansen

    Det er første gang jeg kommentere herinde, men jeg synes altså lige at du skal vide, at jeg fortsat læser med. Du er en god mor og træffer det rette valg.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Janni

    Jeg synes det er det rette valg. Hvem ved hvad indflydelse det kan have på børnenes liv fremadrettet.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når misundelse fylder for meget