Sådan mødte jeg min baby daddy <3 – Nanna Pretzmann
Når Hjem-IS kigger forbi på ens fødselsdag

Sådan mødte jeg min baby daddy <3

 photo 948FBE84-AE39-4164-91D2-1EC3811120A8_zpsamssqsme.jpg
For godt 8 år siden faldt jeg over min livs kærlighed i en kæmpe brandert i gaden (altså Jomfru Ane gade that is). I alt for små hotpants og en top, som ikke gjorde meget for at skjule mine fordele, så hapsede jeg ham lige for næsen af nogle mindre tilfredse madammer. Da jeg kom gående ned af gaden og så ham, så vidste jeg han skulle være min. Jeg må indrømme at jeg nok ikke tænkte hus, gift og 3 børn kind of min.. Men hehe på noget helt andet. Og ja sådan startede vores kærlighedseventyr. Som et one night stand. Egentlig ved jeg ikke engang om man kan kalde det, det, for allerede næste nat sov vi sammen igen. Men der skulle nu gå det meste af et år og en masse hurlum hej før vi kaldte os kærester..  Selvom vi prøvede at holde os fra hinanden, så var vi virkelige elendige til det. Vi kunne simpelthen ikke undvære hinanden.

For at være helt ærlig og få mig selv til at lyde mindre løs på tråden, så kendte vi nu hinanden lidt i forvejen. Min mands plejebror havde nemlig præsenteret os længe i forvejen. Han mente vi var et match. Og minsandten om han ikke fik ret. A match made in heaven. Vi skulle bare lidt selv opdage det også 😛
Faktisk har vi også gået på samme folkeskole, på samme årgang, men i 8.a og 8.c. Mon alting havde set anderledes ud, hvis vi rent faktisk kendte hinanden dengang?! Det er lidt sjovt at tænke på at vi flere gange har været så tætte på hinanden, uden at kende hinanden. Men det var helt sikkert ikke vores tid endnu.. Hvis man tror på den slags 😉
Dan kunne noget som ingen andre kunne. Han gav mig ro i maven, fik mig til at føle mig tryg og bedst af alt, når jeg lå i hans arme, så føltes det som om det altid havde været meningen. Ham og jeg gav bare mening. Jeg var ligesom kommet hjem. Det lyder så hulens fløde agtigt med sukker på toppen. Og sådan føltes det også.
My man <3
 photo 32CF613E-DB90-4BF9-9001-66DF0F7E4780_zpskldoowjp.jpg

P.s. Ryger ikke mere, men for hulen hvor er det svært at finde smøgfri billeder af nogle x rygere af den kaliber, som vi var i.. By the way – se så unge og friske vi ser ud 😛

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når Hjem-IS kigger forbi på ens fødselsdag