Vi tester Beemoo Travel light – perfekt til Storbyferien – Nanna Pretzmann
Nutella boller - en bid af himmerig

Vi tester Beemoo Travel light – perfekt til Storbyferien

DSC04479

Som jeg tidligere har skrevet, så tester vi i øjeblikket Beemoo Travel Light, for Jollyroom. Som navnet næsten afsløre, så er det den perfekte rejse klapvogn. Det er en paraply variant, hvilket vil sige den kan slåes helt sammen.

Vi har haft klapvognen med på dens jomfru rejse og jeg kan uden at overdrive sige, at den er testet hver dag på vores ferie.

Klapvognen var på forhånd tiltænkt de store. Vi vidste vi ville komme til at gå en del og det ville være for hårdt for tøserne at følge med en hel dag uden pauser. Dertil er vognen perfekt. Den smutter let rundt ved bykørsel. Tænker ikke, at man skal begive sig ud på strand kørsel. Dertil er hjulene for små. Men til bykørsel er der ingen problemer.

Let og praktisk klapvogn

Vognen er let at slå sammen, vejer ingenting og pga størrelsen kunne den tages helt med ud til gaten/flyet. Der fik Bettemåsen lige lov til at låne den 🙂

En anden praktisk ting er solskyggen. Det er altså skønt at den sidder der. På mange mindre paraplyklapvogne er den nemlig sparet væk. Under er der også et lille net og alle med børn ved hvor skønt det er med lidt ekstra plads, så man slipper for at slæbe unødvendigt.

Vognen kan indstilles i sidde og hvilestilling og jeg synes derfor den bedst egner sig til lidt større børn. Ved mindre børn, som Bettemåsen, er det mest praktiske (synes jeg), at man lige kan lægge den ned, når det er lur tid, når man er på farten. Men vognen var altså heller ikke tiltænkt hende. Hun lånte dog engang imellem 😛

DSC04481

Klapvognen kan lige nu erhverves for den nette sum af 399,- hos Jollyroom. Jeg synes bestemt at prisen er meget fair. Holdt op med kvalitet gør man sig et god køb.

Vognen er modtaget til test

 

3 kommentarer

 • Noell

  Skal man bruge værktøj for at samle den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Noelle

  Skal man bruge værktøj til at samle klapvognen? Eller er den klar til at blive klappet op?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ærligt, så kan jeg simpelthen ikke huske det og vi har heller ikke klapvognen mere ☺️ Indlægget er helt tilbage fra 2015.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nutella boller - en bid af himmerig