Adios.. Så er vi skredet… – Nanna Pretzmann
Aftenens afsløring: Jep direkte fra glasset 

Adios.. Så er vi skredet…

  
Igår tog vi en spontan beslutning og gik på Hotels.com bookede et værelse og smutter derfor hjemmefra lidt tidligere end planlagt. Egentlig er det først lørdag vi hopper på færgen til Bornholm, men nu laver vi altså et pitstop i Næstved med 2 x overnatning og en tur i BonBon-land. Vi skulle ellers have været oppe midt-nat for at nå til Ystad og tage færgen lørdag formiddag. Vi skal altså stadig tidligt op, men knap så tidligt og knap så stresset bliver det nu. Og hey glæder mig faktisk næsten lige så meget som pigerne til at besøge BonBon-Land. Sidst jeg var der var der var jeg jo bare en bette splejs og jeg husker stadig meget tydeligt den kæmpe pose slik vi fik lov at blande, da dagen var omme 😛

Vi har forresten booket værelse på vandrehjemmet HER. Havde vi ikke haft ungerne, så var vi sgu smuttet med Secret Escapes. Hold op nogle lækre get-aways der er derinde pt. Men hey det slår da ikke hygge på et vandrehjem i Næstved 😛 5 mennesker, køjesenge og slik – det bliver godt! Skulle du derimod være fristet til lige at lure lidt get-aways, så er det HER det sneer.  

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aftenens afsløring: Jep direkte fra glasset