Et billigt bekendtskab – Nanna Pretzmann
5 finurlige facts om mig

Et billigt bekendtskab

Det kom jo ganske hurtigt til at lyde en smule tarveligt med et billigt bekendtskab, men det er det nu overhovedet ikke. I denne sammenhæng er det ganske glimtende at være billig. Jeg har altså aldrig aflagt Ellos besøg tidligere, så blev faktisk ret begejstret må jeg indrømme. En cool blanding af tøj og indretning nips og møbler. Og så er der den vildeste udsalg i gang, så der er kup at gøre. Det kan Nordjyden i mig ordentlig godt li’.

image

// 1. HER // 2. HER // 3. HER // 

Og så elsker jeg altså, at bolig udsalgskategorien er propfyldt med finurlige og sjove ting. Hvem har f.eks. ikke altid manglet en elektrisk kartoffelskræller?

image

// 1. HER // 2. HER // HER //

2 kommentarer

  • Annika

    Mine forældre har en elektronisk kartoffelskræller som den på billedet. Jeg elsker den! Dengang vi boede hjemme var vi os seks, plus der stort set altid var gæster. Så der var mange kartofler at skrælle. Det spiller bare med sådan en

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hvis der noget jeg ikke gider, så er det at skrælle kartofler, så måske det ikke var en tosset investering 😛

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 finurlige facts om mig