Halløj fra poolen – om is og massere af myssere – Nanna Pretzmann
Med måsen i en liggestol ved poolen

Halløj fra poolen – om is og massere af myssere

image

Efter at have scrollet mine billeder på telefonen igennem gik det op for mig, at ferien nærmest kun har bestået af is og massere af kram, mys og hygge med børnene. Og hvor er det bare ren lykke og lige præcis sådan en ferie skal være. I hvert fald for os 😀

Vi har været afsted og set ting, men eftermiddage har hver dag været reserveret til hygge og leg ved poolen – helt i tøsernes ånd. De elsker at fise rundt her og her er massere af legetøj, legeplads og køretøjer. Faktisk er Dueodde Ferieby helt perfekt til børn. I samme øjeblik som jeg sad og skrev på dette indlæg gik de rundt ved poolen og delte is ud til ungerne. Ej men come on, så er der jo ikke et øje tørt. I hvert fald ikke hos forældrene, som elsker, når deres yndlingspoder bliver forkælet 😉 Min mor hjerte hopper i hvert fald en smule lykkeligere rundt, når jeg ser mine yndlingspoder med is om mulen, fjolle plaskende rundt i poolen. Lykken stråler ud af dem og det gør fisme mig smadder hamrende stolt og fyldt med kærlighed.

image

image

Is på havnen i Gudhjem

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Med måsen i en liggestol ved poolen