Min røv er altså for stor – Nanna Pretzmann
Vi har haft indbrud!!

Min røv er altså for stor

image

Ja åbenbart er min bagparti for stort. Sandheden skal jo høres fra fuld folk og børn. I dette tilfælde har min yndige 3 årige bandit af en datter været på spil og luftet sin mening om moderens mås. I øvrigt til stor glæde for de øvrige lyttende til vores samtale.

Efter Z og C smed bleerne har jeg fået nye tisse-veninder. Okay siden jeg fik børn har det været svært at snige sig ubemærket på toilettet, men nu hvor de også selv tisser selv samme sted er det fuldstændigt umuligt. Skal jeg tisse, skal pigerne tisse. Nå, men for at vende tilbage til historien var det under en fælles-tisse-tur, at C blev opmærksom på, at min mås altså er for stor til toilettet. Det udbrød hun selvfølgeligt ganske højt og meget undrende. Det synes den meter lange kø uden for de papir tynde døre var hyle morsomt. Moderen knap so much 😛 Haha, men ganske sød så hun nu alligevel ud, da hun udbrøæd den, den lille baryl. I øvrigt også fuldstændigt uforstående overfor folk latter var hun. Det gjorde just ikke grine marathonen på den anden side af døren mindre..

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi har haft indbrud!!