Når baby synes søvn er overvurderet – Nanna Pretzmann
Om at være en klodsmajor

Når baby synes søvn er overvurderet

image

Dejligt med en stor krammer, når man er lidt ked ❤️

Bær over med mig, har baby på armen imens jeg blogger løs, så stavefejl og håbløse sætninger kommer der nok lidt af. Og ja idag blogger jeg altså imens baby er vågen (fy skamme mig). Det er hun nemlig ret meget de her dage. Faktisk mener frk Bette Mås, at søvn er stærkt overvurderet. Det er i hvert fald ikke noget hun var brug for. Tiltrods for hun nærmest bliver helt skeløjet og ser meget søvnig ud, så kæmper hun til sidste dråbe mælk, for ikke at falde i søvn. Min lille put, der plejer at være en fryd at putte og som nærmest kun tager en halv omgang i haven (i barnevognen) før hun sover, gider bare ikke sove mere. Dækkene på barnevognen er nærmest slidt op inden hun ved et uheld skvatter i søvn efter en lang kamp, hvor hver muskel i den lille krop er blevet brugt ihærdigt i forsøget på at undgå søvn. Vi er i et tigerspring. Jeg har ikke tjekket, men er slet ikke i tvivl. Jeg husker den her fase fra de store. Det var præcis det samme med dem. Denne gang er der bare kun en baby, som ikke gider sove, så noget lettere er det altså 😛

Dem der følger med på instagram har også set at trutten er begyndt at kravle. Det er hammerendes vildt, som tiden flyver afsted. Snart er de jo alle tre flyttet hjemmefra 😳 Iøvrigt er der billetter til BonBon-land og en Sleepbag og vinde på instgram pt, hvis det var noget 🙂

Udover det så tror jeg hun er ved at blive lidt syg. Hun virker utilpas og skal helst sidde hos mig hele tiden. Gerne med hånden i mors hår. Det er der i øvrigt snart ikke mere tilbage af, hvis hun fortsætter med at hive det ud i denne fart.

Nå, jeg vil prøve og rulle en tur med frk nul-søvn.. God weekend 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at være en klodsmajor