Om dagens store beslutning – Nanna Pretzmann
Min røv er altså for stor

Om dagens store beslutning

image

Igår fik vi ingen is.. Hvordan det kunner ske på en feriedag er mig nærmest uforklarlig, men du kan være ganske vist på det ikke sker endnu engang. Dagens store beslutning må derfor være hvilke jeg skal vælge. Ja i flertal, for jeg er jo en bagud 😛

Bortset fra manglende is er der fantastisk skønt på Bornholm og vi har rigtig leget turister med besøg både ved Hammershus, Døndalefaldet, ekkodalen og Rokkestenen. Faktisk mangler vi nærmest kun det obligatoriske kæmpe kamera foran øjet, for at vi kunne gå for at være japanske turister. Vi har også efter tip på min instagram besøgt naturlegepladsen ved Almindingen og den var et tiltrægt pust til tøsepigerne, som spænede rundt som skoldede skider. Den del af pigerne jeh ser af pigerne oftest på denne tur er ryggern. Fuld fart frem på vej på nye opdagelser. Skønt med den naturlige nysgerrighed, som virkelig bliver vagt.image

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min røv er altså for stor